Una dintre fiicele lui Bruce Willis şi Demi Moore a fost internată într-o clinică de dezintoxicare

Apropo.ro / 07.08.2014, 14:28
Una dintre fiicele lui Bruce Willis şi Demi Moore a fost internată într-o clinică de dezintoxicare
Tallulah Willis a solicitat tratament de specialitate şi a fost internată într-o clinică de dezintoxicare pentru tratarea dependenţei de droguri şi alcool.
În vârstă de 20 de ani, Tallulah Willis a vorbit într-un interviu recent despre lupta pe care a dus-o în adolescenţă cu dismorfofobia, o boală din cauza căreia obişnuia să se îmbrace provocator şi se înfometa pentru a se menţine slabă, informează contactmusic.com.
 
Fiica actorilor Bruce Willis şi Demi Moore a solicitat tratament de specialitate contra abuzului de alcool şi cocaină şi s-a internat în clinica de dezintoxicare The Meadows din Arizona, precizează revista Star.
 
Foto: Splash News
 
Decizia ei de a se interna în acea clinică, pe 23 iulie, a fost luată la insistenţa familiei, scrie Mediafax.
 
Se pare că una dintre surorile ei, Scout Willis, ar fi surprins-o în timp ce priza cocaină. Apoi, chiar Tallulah a fost cea care i-a mărturisit mamei sale că este dependentă de droguri, iar Demi Moore a convins-o să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.
 
În urmă cu doi ani, Demi Moore s-a internat şi ea într-o clinică de dezintoxicare din Utah, unde a primit tratament contra stresului şi a epuizării, după despărţirea de fostul ei partener de viaţă, actorul Ashton Kutcher.