Una dintre vedetele serialului „Beverly Hills, 90210” s-a logodit

Apropo.ro / 15.04.2015, 07:00
Una dintre vedetele serialului
Actriţa americană Jennie Garth, una dintre vedetele serialului de televiziune "Beverly Hills, 90210", s-a logodit cu iubitul ei David Abrams, cu care are o relaţie de aproape un an.

Informaţia a fost confirmată de agentul de presă al actriţei. Iubitul actriţei Jennie Garth a cerut-o în căsătorie chiar în ziua în care vedeta a împlinit vârsta de 43 de ani, pe 3 aprilie.

Jennie Garth şi David Abrams au o relaţie care a început în vara anului 2014 şi s-au afişat pentru prima dată în public în calitate de cuplu în septembrie.

Cei doi au petrecut la începutul lunii martie un weekend romantic în Santa Barbara, o staţiune de lux din California. Recent, ei au fost fotografiaţi şi în Mexic, în timpul unei vacanţe în familie, alături de cele trei fiice ale actriţei americane.

Jennie Garth a devenit celebră graţie rolului Kelly Taylor din serialul TV „Beverly Hills, 90210”.

Dacă se va ajunge la căsătorie, acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Jennie Garth.

Vedeta americană are trei fiice – Luca, în vârstă de 17 ani, Lola, în vârstă de 12 ani, şi Fiona, în vârstă de opt ani – cu cel de-al doilea soţ al ei, actorul Peter Facinelli, unul dintre starurile francizei „Twilight”, de care a divorţat în 2013. Jennie Garth a mai fost căsătorită o dată, cu Daniel Clark, în perioada 1996 – 1998.

Sursa: Mediafax