Unde i-ar plăcea Adelinei Pestriţu să-şi găsească jumătatea?!

Apropo.ro / 07.07.2013, 08:00
Unde i-ar plăcea Adelinei Pestriţu să-şi găsească jumătatea?!
Invitata în emisiunea “Draga mea prietena”, Adelina a fost provocată de Cristina Cioran şi de Paula Chirila să vorbească despre gândurile ei de a-şi întemeia o familie.

“Deocamdata nu mai vreau sa ma marit pentru ca am observat ca daca te grabesti, risti sa dai gres”, a spus Adelina. Frumoasa vedeta nu regreta niciuna dintre alegerile facute pana acum, dar considera ca experienta de viata este foarte necesara atunci cand e vorba de barbatul langa care se presupune ca iti vei petrece tot restul vietii. In ceea ce priveste locul si momentul in care iti poti intalni alesul, Adelina a expus, in culisele emisiunii, o teorie interesanta.

“Prima data m-am grabit cu maritisul, eram micuta si nu m-am gandit la cate sacrificii si compromisuri trebuie sa faci intr-o casnicie. Consider ca nu eram pregatita la momentul respectiv, cand m-am maritat, si nici acum nu sunt pentru ca nu mi-am gasit . Jumatatea ti-o trimite Dumnezeu la momentul potrivit si in locul potrivit si cred ca nu trebuie cautata intr-un anume loc. Poti sa-ti gasesti jumatatea si cand mergi sa cumperi paine, la magazinul din colt“, a concluzionat vedeta.