Unul dintre cei mai sângeroşi criminali împlineşte 40 de ani

De: Nicoleta Nicolae / 20.06.2015, 15:00
Unul dintre cei mai sângeroşi criminali împlineşte 40 de ani
Telespectatorii care au impresia că filmele horror vechi nu oferă aceeaşi intensitate, suspans şi teroare ca titlurile mai recente, sunt rugaţi să facă o “vizită” postului Paramount în acest weekend.

În perioada 20-21 iunie postul TV pregăteşte o întâlnire “de groază” cu un rechin sângeros.

“Filmul care a schimbat modul în care sunt realizate filmele”, “Primul blockbuster”, “Un film clasic cu monştri”, multe opinii au circulat în jurul lui Jaws. Un lucru este sigur: filmul a redefinit parametrii unui “hit” din punct de vedere artistic, demografic, financiar. A fost lansat în vara anului 1975, a primit multe feedback-uri pozitive din partea publicului şi a devenit filmul cu cele mai mari încasări la momentul respectiv. A câştigat multe premii, în special pentru montaj şi coloana sonoră.

Jaws a fost regizat de Steven Spielberg şi a fost urmat de alte 3 părţi.

Fiorosul rechin îşi sărbătoreşte cea de-a 40-a aniversare, iar Canalul Paramount a pregătit o mulţime de surprize pentru el şi pentru fanii lui. Ilustraţiile speciale şi o urare video de “la mulţi ani” sunt doar câteva dintre surprizele destinate publicului. Unele dintre cele mai înfricoşătoare personaje din cinema au fost implicate în aniversarea specială.

Cei care se dovedesc suficient de norocoşi pentru a supravieţui atacurilor lui Jaws (Jaws I, Jaws II, Jaws III, Jaws: Răzbunarea) se mai pot bucura de câteva senzaţii tari oferite de Scream 3, o producţie americană horror care s-a bucurat de succes, prin modul în care a reuşit să combine elemente tradiţionale ale unui film horror cu inserţii amuzante, clişee.

În a treia parte a trilogiei Scream, Sidney îşi dă seama că nu mai poate scăpa de trecutul ei. Inspirat de filmele de groază, criminalul se întoarce din nou, dar de această dată toate normele trilogiei sunt încălcate.