UPDATE: Bloomberg l-a „omorat” pe Steve Jobs

Apropo.ro / 29.08.2008, 14:18
Site-ul Bloomberg a publicat ieri, din greseala, necrologul fondatorului companiei Apple, Steve Jobs, care inca este in viata.

Necrologul lui Steve Jobs, fondatorul companiei Apple, a aparut, ieri seara, pentru cateva momente pe site-ul Bloomberg, fiind sters la scurt timp.Se pare ca materialul, marcat cu "A nu se publica" a fost trimis din greseala departamentului de stiri, de catre cei care faceau actualizarile acestor materiale.

"O poveste incompleta despre Apple Inc. si fondatorul ei a fost publicata, din greseala, de Bloomberg News la ora 20:27 GMT. Acest material nu a fost niciodata destinat publicarii si a fost retras", se precizeaza intr-un mesaj trimis de Bloomberg.

Un purtator de cuvant al publicatiei a declarat ca "necrologul a fost actualizat si trimis spre terminalul intern al sistemului, dar nu si pentru a fi publicat. Pentru cateva momente a aparut pe site, dar a fost sters imediat".

Starea de sanatate a lui Jobs a provoacat ingrijorare dupa ce acesta a aparut "extrem de slabit" la o conferinta anuala a companiei, in luna iunie. Desi apropiatii lui au afirmat ca Jobs suferea de o viroza puternica, zvonurile legate de starea lui de sanatate nu au incetat sa apara.

In multe agentii de stiri, este o practica obisnuita sa scrie necrologul personalitatilor cu stare de sanatate precara inainte ca acestea sa fie decedate.

Ce reactii crezi ca ar starni publicarea, din greseala, a necrologului unei personalitati de la noi din tara (Basescu, Iliescu, etc)?

UPDATE: Pentru cei interesati, gawker.com a reusit sa salveze necrologul, care nu a fost online decat aproximativ un minut. Il puteti citi aici, aici, aici, si aici.

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Cei mai mediatizati “interlopi” din Romania!

Cei mai mediatizati “interlopi” din Romania!

Aproape 2.000 de persoane din diverse judete ale tarii au participat, ieri, la inmormantarea lui Mihai Parvu, zis Caiac, fost campion balcanic la box si lider al interlop…

Cele mai bogate cluburi de fotbal au cele mai mari datorii

Cele mai bogate cluburi de fotbal au cele mai mari datorii

Datoriile celor mai mari cluburi de fotbal din Romania, Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj, FC Timisoara si Universitatea Craiova, se ridica la aproape 56 milioane de euro, …

O noua promisiune in ceea ce priveste vizele de SUA

O noua promisiune in ceea ce priveste vizele de SUA

Ministrul de Interne, Cristian David, a afirmat, la Scoala de vara a Tineretului Liberal, ca intr-un timp relativ scurt romanii vor avea libertate de circulatie deplina i…

Megan Fox arata tot ce are (Video)

Megan Fox arata tot ce are (Video)

Megan Fox, bruneta focoasa ce a sucit mintile a milioane de barbati, nu are secrete, aceasta arata tot ce are.

Jocul zilei

Clipul zilei

SpellBlazer Tuneaza-ti Dacia!
Un joc de strategie in care castiga cel mai inteligent. Cuvinte cheie: funny tuneaza cazanul dacia tuning dobitoc idiot gras burta gps navigatie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza