UPDATE: Tramvaie sacrificate, in favoarea troleibuzelor din Berceni

De: Dragos Tanase / 21.08.2008, 10:13
UPDATE: Tramvaie sacrificate, in favoarea troleibuzelor din Berceni
RATB suspenda si scurteaza unele linii de tramvaie, ca sa bage linii noi de troleibuz in cartierul Berceni.

Update: 1) In vederea executarii unor lucrari de revizie a retelei electrice de contact de pe traseul liniei 41, in ziua de 24.08.2008 (duminica) linia 41 de tramvaie se suspenda.

Pentru preluarea calatorilor se infiinteaza linia naveta de autobuze 641 intre terminalele Piata Presei Libere si Ghencea, pe urmatorul traseu: Bd. Expozitiei, Bd. Marasti, Bd. Maresal Alex. Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Sos. Crangasi, Str. Virtutii, Pasajul Lujerului, Str. Brasov, Bd. Ghencea.

Abonamentele eliberate pe linia 41 vor fi valabile si pe linia naveta 641.

2) Ca urmare a inchiderii circulatiei pe Drumul Sabareni, intre Str. Caramidei si terminalul Cart. 16 Februarie, in ziua de 23.08.2008 (sambata), linia 162 va functiona pe un traseu modificat pe sensul Magaziile 16 Februarie – Bd. Regiei, de la intersectia Drumul Sabareni/Str. Sculptorilor pe Str. Sculptorilor, Str. Rasadnitei, Calea Giulesti, apoi traseul de baza.

Stirea initiala: In vederea montarii retelei de contact pentru troleibuze pe Calea Vacaresti si in intersectia Piata Sudului, in zilele de 23 august (sambata) si 24 august (duminica) se intrerupe alimentarea cu energie electrica la reteaua de tramvaie.

Din aceasta cauza se vor lua urmatoarele masuri:

Linia 11 de tramvaie va functiona numai intre terminalele Ghencea si Sura Mare, pe urmatorul traseu: Bd. Ghencea, Cal. 13 Septembrie, Sos. Progresului, Str. Dr. Istate, Sos. Viilor, Str. Sura Mare .

Linia 54 se suspenda.

Pentru preluarea calatorilor din zona Sos. Oltenitei, in zilele respective se infiinteaza linia naveta de autobuze 611, care va functiona pe Sos Oltenitei, intre ROMPRIM si Piata Eroii Revolutiei.

De asemenea, in vederea cresterii capacitatii de transport in zonele Cal. Vacaresti, Calea Vitan – Pta Unirii, liniile de autobuze 634, 123 si 124 vor functiona cu un parc suplimentat.

Cum ti se pare transportul in comun din Bucuresti? Comenteaza aici!

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Vacanta inceputa in aer si sfarsita in flacari, la Madrid (video)

Vacanta inceputa in aer si sfarsita in flacari, la Madrid (video)

Spania a inregistrat cea mai grava catastrofa aeriana din ultimii 25 de ani, miercuri, dupa ce un avion al companiei Spanair a fost implicat intr-un accident, pe aeroport…

30.000 de turisti, cazati la negru pe litoral

30.000 de turisti, cazati la negru pe litoral

Politia si patronatele din turism estimeaza diferit numarul turistilor de pe litoral, diferenta fiind de cel putin 30.000 de persoane. Datele Politiei Constanta, bazate p…

NATO: Rusia a incalcat legislatia internationala

NATO: Rusia a incalcat legislatia internationala

Ministrul britanic de Externe, David Miliband, a declarat ca aliatii NATO au convenit in cadrul reuniunii de urgenta de azi ca Rusia a incalcat legislatia internationala …

Iliescu:

Iliescu: "Are si imunitatea logica ei“

In replica la anuntul privind eliminarea imunitatii din Constitutie, facut de Mircea Geoana, liderii PSD spun ca nu cunosc aceasta initiativa, intrucat presedintele parti…

Jocul zilei

Clipul zilei

Skill Stack Camera Ascunsa
Asteapta momentul oportun pentru a adauga o linie la stiva creata Cuvinte cheie: camera ascunsa poanta bataie sofer nervos masina vopsea vopsita omor pumni
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza