URIAH HEEP LA BUCURESTI

Apropo.ro / 24.10.2006, 10:00
URIAH HEEP LA BUCURESTI
Un recital de 90 de minute cu legendara formatie care isi promoveaza un pachet de 6 DVD-uri (o selectie din cele mai reusite momente ale celor 35 de ani de cariera – concerte in Rusia, Japonia sau Statele Unite, videdoclipuri, aniversari ). Nu vor lipsi deci toate hiturile

Un recital de 90 de minute cu legendara formatie care isi promoveaza un pachet de 6 DVD-uri (o selectie din cele mai reusite momente ale celor 35 de ani de cariera – concerte in Rusia, Japonia sau Statele Unite, videdoclipuri, aniversari ).

Nu vor lipsi deci toate hiturile celor mai melodiosi dintre hard-rock-eri.

In deschidere : RAZA si IRIS ( cu care au si colaborat in urma cu 3 ani cei de la URIAH HEEP, inregistrand impreuna „Lady in black”).

Pentru a 4 – a oara in Romania, din nou vor ramane mai mult decat au preconizat ( pentru ca vizita lor coincide cu trecerea la ora de iarna !).

Biletele (cu pret de 50,75,100 RON) – puse in vanzare la magazinele MUZICA si VICTORIEI, Libraria CARTURESTI, Sala Palatului si online la www.phoenix.ro , www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro si www.myticket.ro – sunt in curs de epuizare.

Partenerii media ai evenimentului sunt Revista SAPTE SERI si Radio CITY Fm.

Fundatia Phoenix