„Urzeala tronurilor” se lansează simultan în peste 170 de ţări

De: Nicoleta Nicolae / 11.03.2015, 16:00
„Urzeala tronurilor” se lansează simultan în peste 170 de ţări
Cel de-al 5-lea sezon al serialului fenomen produs de HBO va fi difuzat simultan la HBO US şi în întreaga lume.

Pentru prima dată, „Urzeala tronurilor” va avea premiera în peste 170 de ţări şi teritorii din toată lumea, în acelaşi timp cu difuzarea sa la HBO US, începând de duminică, 12 aprilie. 

Fiecare dintre cele 10 episoade din sezonul 5 al serialului laureat cu Emmy®, Globul de Aur® şi Peabody® va fi difuzat simultan pe canalele HBO din întreaga lume.

„Suntem încântaţi că partenerii noştri internaţionali sunt gata să aducă Urzeala tronurilor, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din lume, în întreaga lume, la aceeaşi oră la care serialul este difuzat la HBO în Statele Unite,” a declarat Michael Lombardo, Preşedinte – HBO Programming. „Va fi un sezon grozav.”

Printre reţelele HBO participante se numără HBO Asia, HBO Canada, HBO Europe, HBO Latin America, HBO Netherlands şi HBO Nordic.

Încă de la lansare, Urzeala tronurilor a devenit un fenomen global şi cel mai iubit serial din istoria HBO. Anul trecut, serialul a fost cel mai căutat produs de televiziune de pe Google şi cel mai discutat serial pe conturile Facebook din Statele Unite.

Primul episod va fi disponibil fără abonament şi pe HBO GO, începând cu 13 aprilie.