Vacanta de milioane (de dolari)!

Apropo.ro / 21.07.2008, 14:27
Daca nu ti-ai planificat inca vacanta si se intampla sa ai si portofelul "bine garnisit", poti alge un hotel de sapte stele din Emirate.

Pachetul de vacanta oferit de Emirates Palace Hotel, hotel de sapte stele din Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite (sapte nopti pentru doua persoane) costa un milion de dolari. Oferta include doua bilete de avion clasa intai si o rezervare in cel mai luxos apartament al Hotelului Palace Suite: 680 de metri patrati, trei dormitoare decorate cu aur, argint, marmura, plasma, laptopuri si majordom disponibil 24 de ore din 24. „Un palat intr-un palat”, dupa cum spun reprezentantii hotelului. Disponibil este si un sofer care, la cerere, apare la volanul unui Maybach de aproape jumatate de milion de dolari.

Excursii cu un jet privat, pescuit de perle, bai de namol la Marea Moarta, seri romantice stropite cu sapmpanie completeaza programul vacantei de vis. Barbatii se pot relaxa jucand golf la ultraexclusivistul Abu Dhabi Golf Club, in timp ce doamnele isi pot crea propria esenta de parfum cu ajutorul expertilor de la Yas Perfumes.

Singura cerinta este sa faci parte dintre cei pentru care pretul platit este o bagatela si sa vrei sa calci pe urmele lui Jennifer Lopez, Sir Elton John si Justin Timberlake.

Citeste mai mult despre vacanta de un milion de dolari, in Gandul.

 

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Laura Cosoi pozeaza pentru calendarul Bucharest City Challenge

Laura Cosoi pozeaza pentru calendarul Bucharest City Challenge

Laura Cosoi va aparea pe coperta calendarului oficial Bucharest City Challenge 2009. Alaturi de Laura au ajuns in finala 52 de fete din Bucuresti, Cluj si Iasi.

Eva Mendes, in lenjerie intima pentru Calvin Klein

Eva Mendes, in lenjerie intima pentru Calvin Klein

Calvin Klein a pus ochii pe Eva Mendes si pe manechinul Garrett Neff.

Jocul zilei

Clipul zilei

Orb attack Ki Masters
Fa scor distrugand bilele rosii! Cuvinte cheie: Ki Masters rezista la lovituri feel no pain
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza