Vacanţa de vară începe anul acesta în Băneasa Shopping City!

Apropo.ro / 18.06.2013, 12:53
Vacanţa de vară începe anul acesta în Băneasa Shopping City!
Tinerii îşi pot personaliza hainele şi gadgeturile preferate pentru o nouă atitudine de vară!

Între 21-24 iunie, în Băneasa Shopping City, începutul vacanţei de vară înseamnă Cooltitude: îmbrăţisăm noua atitudine a sezonului cald, cu un look cool şi chef de distracţie! Adolescenţii sunt invitaţi să îşi redefinească look-ul de vară în cele două zone tematice Fashion & Style şi Beauty şi să descopere must-have-urile momentului în materie de tehnologie în zona Techno Style & Gadgets. În plus, pot câştiga abonamente la Grand Cinema Digiplex sau bilete la Divertiland, participând la concursuri distractive.

În zona Beauty, stiliştii saloanelor de înfrumuseţare din centrul comercial vor oferi tinerilor şedinţe de hairstyling cu noile coafuri ale sezonului şi le vor împărtăşi sfaturi pentru un look fresh. Pentru că vara înseamnă machiaje light şi luminoase, domnişoarele sunt invitate să se răsfeţe cu sesiuni de make-up, în cadrul cărora vor primi consultanţă profesională şi vor învăţa cum să aleagă produsele potrivite pentru vârsta lor.

Personalizează-ţi hainele şi smartphone-ul!

Pentru că gadgeturile pe care le folosim zi de zi sunt printre obiectele de care ne simţim cel mai ataşaţi, este important ca ele să ne reflecte personalitatea. În zona Techno Style & Gadgets, cu ajutorul experţilor de la Rembrandt Art Center, tinerii îşi pot personaliza carcasa telefonului sau a tabletei, husa de laptop şi multe alte accesorii pentru electronice, cu modele şi culori unice realizate pe loc, special pentru ei. În acelaşi timp, pasionaţii de tehnologie, de la gamerii înfocaţi, la iubitorii sunetului de calitate, vor face cunoştinţă cu cele mai hot gadgeturi ale momentului. Cei dornici să îşi testeze îndemânarea – dar să şi înveţe mişcări noi – se pot întrece în competiţia de jocuri pe tablete şi smartphone-uri.

 

Se poartă hainele cu atitudine! În zona Fashion & Style, tinerii îşi pot personaliza obiectele vestimentare – de la tricouri sau cămăşi, până la jeans sau rochii – lăsându-le pe mâna echipei de la Rembrandt Art Center. Aceştia le vor transforma în adevărate opere de artă, pictându-le cu vopseluri speciale, pentru a reflecta cât mai bine personalitatea celor care le poartă. De asemenea, adolescenţii pot afla de la consultanţii în fashion cum îşi pot asorta hainele personalizate la alte piese vestimentare, pentru un look rupt de pe catwalk, sau care sunt combinaţiile de culori şi materiale pentru sezonul cald.

În plus, 10 dintre cei mai cool tineri vor deveni protagoniştii unui pictorial spectaculos în următorul număr al revistei Styler, publicaţia de lifestyle & fashion dedicată clienţilor Băneasa Shopping City. Trebuie doar să participe la concursul „Vote for Cooltitude”, desfăşurat pe pagina de Facebook Băneasa Shopping City. Înscrierea are loc între 21 şi 23 iunie: după ce şi-au redefinit look-ul de vară în cadrul zonelor tematice, vizitatorii cu vârsta cuprinsă între 13-20 de ani trebuie să se lase fotografiaţi de profesioniştii de la Photo Corner. Fotografiile lor vor fi postate în cadrul aplicaţiei dedicate, pe pagina www.facebook.com/BaneasaShoppingCity, unde vor putea fi votate timp de 3 săptămâni. Cei 10 participanţi care strâng cel mai mare număr de voturi sunt desemnaţi câştigători.