Valentine’s Day printre vedete! Iată cum sărbătoresc ele Ziua Îndrăgostiţilor!

Apropo.ro / 11.02.2015, 09:00
Valentine’s Day printre vedete! Iată cum sărbătoresc ele Ziua Îndrăgostiţilor!
Cadouri, inimioare şi multă iubire! Ce părere au vedetele de Valentine’s Day? Îşi fac declaraţii de dragoste, pleacă în vacanţe romantice, sunt îndrăgostite? ApropoTV.Ro a aflat exact ce-şi doresc de Valentine’s Day Giulia, Anca Serea, Raluca Zenga, Cosmina Păsărin, Xonia, Annes, Anamaria Ferentz, Julia Jianu şi Delia Antal!
Giulia vrea un weekend la Spa
 
 
Giulia Anghelescu Huidu, care aşteaptă anul acesta al doilea copil, însărcinată fiind în ultimul trimestru de sarcină, adoră să sărbătorească Valentine’s Day. “Îmi place să sărbătoresc în fiecare zi Valentine’s Day şi sunt câţiva ani buni de când fac asta. Nu fac nimic deosebit ci doar încerc să îmi fac timp să o petrec cât mai frumos împreună cu soţul meu”, spune Giulia. În ceea ce priveşte cadourile de Ziua Îndrăgostiţilor, artista ne-a mărturisit că îi place să fie surprinsă! “Încă aştept să fiu surprinsă cu un weekend la un Spa pentru că de fiecare dată eu sunt cea care surprinde”, spune ea.
 
 
Anca Serea are pregătit cadoul potrivit pentru Adi Sînă!
 
Foto: Facebook
 
Prezentatoarea ştirilor din sport de la Prima TV, Anca Serea, nu ştie încă ce va face de Valentine’s Day, pentru că programul său depinde de cel al viitorului său soţ, Adi Sînă. Dacă artistul va avea concerte pe 14 februarie în afara ţării, Anca îl va însoţi cu siguranţă.
“Valentine’s Day este o încă o ocazie de a ne sărbători şi de a petrece o zi frumoasă împreună! Ne bucurăm că este încă un motiv de a celebra iubirea. Nu mă deranjează că este o sărbătoare „importată” ci apreciez că există încă un motiv de bucurie! Sper că anul acesta, dacă Adi nu va avea concert, vom pleca într-o nouă destinaţie! Nu ştiu cum o să mă pregătesc atunci, depinde de ce vom face… Dacă cinăm, sigur voi avea o rochie nouă şi cadoul potrivit cu mine:)! Cel mai tare cadou este cel din fiecare zi: echilibrul, iubirea, atenţia, curajul, susţinerea, încrederea pe care le primesc din partea lui Adi!”, ne-a spus Anca.
 
 
Raluca Zenga, petrece Valentine’s Day pe plaja din Dubai
 
 
 
Nici o zi fără iubire pentru Raluca Zenga! Valentine’s Day are dublă semnificaţie pentru ea, deoarece de cinci ani încoace sărbătoreşte cu această ocazie şi onomastica fetiţei ei şi a lui Walter Zenga, Samira Valentina.
 
“Recunosc, alături de Halloween în luna octombrie Valentine’s Day este sărbătoarea mea „păgână” preferată – indiferent cât de mulţi o contestă pentru că nu este „autentic românească”! Îmi place în continuare să îi ofer soţului meu ciocolăţele şi praline, ca şi cum am fi încă doi adolescenţi iubitori de dulciuri, când el vine cu un trandafir roşu şi ea îi aduce o inimă de ciocolată! De cinci ani încoace sărbătorim practic şi onomastica fetiţei noastre Samira Valentina, îi pregătim un tort – anul acesta cu ciocolată şi bezea- şi facem o mică petrecere acasă la noi, pe plajă, unde invităm toţi micuţii săi prieteni la distracţie – aducem un căluţ pentru plimbări pe malul mării, un castel săltăreţ gonflabil şi chiar un magician!”
 
 
Cosmina Păsărin nu face declaraţii de dragoste
 
 
“Fie că vorbim despre Sf. Valentin sau Dragobete, îmi place că există şi zile în care sărbătorim dragostea. Fie ca o celebrăm în stil american sau românesc, dragostea este prezentă în viaţa noastră, ne bucurăm zilnic de ea, iar acest sentiment minunat merită sărbătorit… Nu fac declaraţii de dragoste. Nu-mi găsesc cuvintele prea uşor în astfel de situaţii”, spune Cosmina Pasarin, căreia îi place ca într-o astfel de zi specială să primească multă dragoste şi mai puţin cadouri.
 
 
Xonia a primit o ciocolată în formă de inimă de…2 kilograme!
 
 
“It’s the Love Day! De când am venit în România am început să sărbătoresc şi Dragobetele aşa că în februarie avem de două ori mai multe petreceri! Sărbătoresc Valentine’s Day de când eram mică, în Australia este o sărbătoare foarte populară”, spune Xonia care ne-a mărturisit şi că cel mai tare cadou primit de Valentine’s Day a fost o ciocolată în formă de inimă, care a cântărit 2 kilograme. “Anul trecut am petrecut separat, eu eram acasă, în Australia, şi iubitul meu era în Bucureşti. Practic anul acesta vom petrece Valentine’s Day împreună pentru prima dată!  Vom fi acasă la mine în Australia, deci suntem pe teritoriul meu!”, a mai spus artista. Pe când o vacanţă romantică în doi?
 
“Am petrecut câteva zile doar noi doi între Crăciun şi Revelion, dar nu foarte mult, iar acum îl aştept pe el să vină în Australia unde vom putea fi romantici o lună întreagă!”, ne-a declarat cântăreaţă.
 
 
Pentru Anamaria Ferentz, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a venit de la un fost iubit!
 
 
 
Deşi oficial este singură, Anamaria Ferentz îşi aminteşte cu nostalgie cum a petrecut Valentine’s Day alături de foştii săi iubiţi.
 
“Sunt câţiva ani de când a ajuns pe meleagurile noastre Valentine’s Day, dar nu pot să zic că-mi amintesc ca eu să o fi sărbătorit într-un mod special. Eventual ieşeam cu prietenii ca în orice altă zi…Iar când am fost îndrăgostită, tot o zi normală mi se părea numai că ne ofeream atunci cadouri şi mergeam la o cină „mai romantică”. Când eşti îndrăgostit totul este o sărbătoare aşa că „roşul” de Valentine’s Day doar accentuează o stare pe care o ai deja.  Iar ultimul cadou primit de Valentine’s Day, deşi nu mai eram într-o relaţie cu persoana respectivă, a fost un aparat foto. La rândul meu, în general, fac cadouri lucruri folositoare, în funcţie de nevoile persoanei respective”, spune Anamaria Ferentz.
 
Cântăreaţarecunoaşte că face foarte greu declaraţii de dragoste:  “Nu sunt genul declarativ, sunt omul faptelor… Mi-e greu să spun şi „Te iubesc” unui bărbat. Spun asta familiei, prietenilor apropiaţi, copiilor, animăluţelor… Dar când vine vorba de iubitul meu… Îmi ia ceva timp până să pot rosti aceste două cuvinte”. De altfel, Ferentz îşi aduce aminte şi acum  care a fost cea mai frumoasă declaraţie de dragoste pe care a primit-o vreodată.
 
“Îmi amintesc şi acum declaraţia unui fost iubit, la câţiva ani după ce relaţia noastră s-a încheiat: „Îmi este dor până şi de certurile cu tine, eşti cea mai vie femeie pe care am cunoscut-o în viaţa mea!”. Această declaraţie a venit, fără ca el să ştie, exact când aveam mai mare nevoie de o vorbă bună, o încurajare.De aceea o consider specială: şi prin mesaj dar şi prin momentul la care mi-a fost transmisă”, a declarat Anamaria Ferentz pentru ApropoTV.Ro.
 
 
Annes, Valentine’s Day cu petale de trandafir şi lumânărele parfumate
 
 
“Anul acesta a început trist pentru mine pierzându-l pe tata… Acum parcă totul în jur s-a schimbat. Încerc să mă reculeg iar muzica mă ajută foarte mult aşa că, vom rămâne să petrecem Ziua Îndrăgostiţilor în concerte alături de fani şi prieteni”, ne-a povestit Annes.
 
“Sărbătoresc Valentine’s Day în ultimii ani de când a devenit „celebră” şi la noi în România. Este binevenită încă o zi în care se celebrează iubirea chiar dacă este o sărbătoare adoptată. De obicei sărbătorim 14 februarie pe scenă, în concertele organizate cu această ocazie. Important este că suntem împreună şi ne putem bucura împreună cu ceilalţi îndrăgostiţi de toată atmosfera creată, de muzică, de dragoste, inimioare, ciocolată, flori, declaraţii şi zâmbete. Facem schimb de mici cadouri, fie bijuterii, flori, muzică sau cărţi.
 
Cu ocazia unui Valentine’s Day, logodnicul meu mi-a făcut o surpriză foarte romantică; a umplut casa cu petale de trandafir şi lumânărele parfumate”, spune Annes.
 
Annes obişnuieşte să-i cumpere logodnicului ei, cadouri care mai de care mai haioase. “Obişnuiesc să-i ofer cadouri haioase spre exemplu tricouri cu diferite mesaje imprimate”, spune Annes.
 
 
Delia Antal adoră vacanţele romantice de Valentine’s Day
 
 
Actriţa şi regizoarea filmului “ D’ORA”, stabilită la Londra, Delia Antal obişnuieşte să sărbătorească Valentine’s Day.  Se considera fericită şi este extrem de răsfăţata de persoana iubită.
 
“Depinde cât sunt de îndrăgostită când mă găseşte Valentine’s Day. Sărbătoresc din liceu, era ziua mult aşteptată când băieţii îşi “arătau muşchii” în diferite feluri, amintiri foarte frumoase. Prefer să fiu surprinsă! Ştii cum e,  trebuie să vină din ambele părţi, eu mă pregătesc dar nu arăt decât dacă mă surprinde el primul. Îmi plac florile şi să merg la teatru,  la Londra există şi baruri şi restaurante în incinta teatrelor. Filmele de dragoste şi excursiile romantice sunt preferatele mele de Ziua Îndrăgostiţilor, dar cel mai frumos cadou este iubirea. Anul acesta am făcut un seminar special pentru a învăţa pe programul „Keynote” cum să fac filmuleţe şi i-am făcut iubitului meu un album virtual cu vacanţele noastre. Sper să plecăm de Valentine’s Day într-o vacanţă romantică!”, spune Delia Antal
 
 
Julia Jianu păstrează şi acum prima cană de Valentine’s Day primită în dar de la soţul ei
 
Foto: Facebook
 
“Valentine’s Day nu e una dintre zilele deosebite din viaţa mea, ca să zic că de-abia aştept  să vină această zi! Nu are o semnificaţie aparte pentru mine pentru că eu consider că atunci când eşti într-o relaţie cu cineva, eşti îndrăgostit tot timpul! Nu trebuie să sărbătoreşti iubirea doar într-o anumită zi din an! Iar  iubitul îţi poate face cadouri sau alte daruri speciale în fiecare zi din an, nu doar de Valentine’s Day! E plăcut să vezi peste tot tot feluri de simboluri care sărbătoresc iubirea şi ţin de dragoste, e o zi cu inimioare, cu roşu – culoarea mea preferată…E un fel de energie pozitivă la nivel mondial”, spune Julia Jianu. “ Eu cu Bogdan, soţul meu, am avut momente frumoase şi romantice care nu au ţinut neapărat de Valentine’s Day. În primul an în care am  sărbătorit această zi ne-am făcut cadouri simbolice, pe care nu le-am putut uita. Am şi acum cana primită cadou de la el, pe care a pus prima noastră poză făcută împreună. Atunci când am primit-o a avut o semnficatie aparte pentru că această sărbătoare era la început la noi. Eu cred că Valentine’s Day e pentru cei care se îndrăgostesc şi sărbătoresc atunci, în primul an împreună, această zi specială”, ne-a marturist Jiulia care va petrece  anul acesta Valentine’s Day la botezul băieţelului Claudiei Pătrăşcanu, fosta sa colega din trupa Sexxy.
 
Dana POPA