Valentino este „The Last Emperor”

Apropo.ro / 26.08.2008, 16:41
Valentino este
"Valentino: The Last Emperor", un documentar despre designerul italian Valentin, va fi prezentat in cadrul Festivalului de Film de la Venetia.

"Valentino: The Last Emperor", un documentar despre designerul italian Valentino Garavani, care s-a retras din activitate in ianuarie, va fi prezentat in avanpremiera, joi, in cadrul Festivalului de Film de la Venetia (27 august – 6 septembrie).

Matt Tyrnauer, jurnalist la revista Vanity Fair, este cel care s-a ocupat de realizarea acestui proiect.

"Acest documentar este o biografie autorizata, despre toata viata mea, despre moda si toate evenimentele la care am participat. Exista imagini de epoca, in care apar toate divele pe care le-am îmbracat, in off fiind utilizata vocea mea", a spus Valentino Garavani.

Afla mai multe din "Un documentar dedicat designerului Valentino, prezentat la Venetia" pe mediafax.ro!

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


 

Citeste si:

Louis Vuitton lanseaza o colectie army

Louis Vuitton lanseaza o colectie army

In urmatorul sezon, stil army revine. Pentru ca Louis Vuitton este mereu in pas cu moda, acesta va colabora cu Mark Jacobs si Murakami pentru noua sa colectie de posete c…

Fotomodelele de succes ale Romaniei

Fotomodelele de succes ale Romaniei

Nu degeaba se spune ca romancele sunt unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Sase reprezentante ale sexului frumos din Romania au confirmat deja acest lucru: Catr…

Polo, primul brand de lux angajat in comertul pe mobil

Polo, primul brand de lux angajat in comertul pe mobil

Polo Ralph Lauren pregateste o surpriza fanilor. Foarte curand faimosul brand va lansa cumparaturile cu ajutorul mobilului.

Jocul zilei

Clipul zilei

Filler Balci de balci!
Scopul este de a umple 2/3 din harta cu bile, ferindu-te de cele miscatoare. Cuvinte cheie: balci arges tv tigani distractie mici bere
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza