Vanessa Hudgens şi Ashley Tisdale: cu sinceritate despre orice

De: Mioara Tronaru / 30.10.2013, 08:00
Vanessa Hudgens şi Ashley Tisdale: cu sinceritate despre orice
Vanessa & Ashley: Inner Circle este o nouă producţie cu durata de o jumătate de oră, în care celebra Ashley Tisdale şi prietena ei cea mai bună, Vanessa Hudgens, stau de vorbă şi răspund la întrebări amuzante, trăsnite şi personale, pe care niciun reporter nu le poate pune.

Noua emisiune specială, care va fi difuzată în premieră joi, 31 octombrie, la ora 22:00, la E!, nu este un interviu formal, ci o discuţie relaxată, în timpul căreia fanii celor două tinere vedete le vor putea vedea vorbind deschis şi distrându-se în cercul lor de prieteni. În Vanessa & Ashley: Inner Circle, Vanessa îi povesteşte lui Ashley lucrurile pe care i le poţi spune doar celei mai bune prietene.

E! invită telespectatorii în cercul de prieteni al Vanessei şi al lui Ashley, care petrec o zi întreagă împreună, făcând exact ceea ce le place: merg la studioul de dans, iau prânzul şi – evident – stau de vorbă şi râd pe săturate. De-a lungul zilei, Ashley îi pune întrebări incomode prietenei ei foarte bune, Vanessa, şi descoperă câteva detalii amuzante şi şocante despre aceasta. Ashley o întreabă despre primul ei sărut şi despre ce vedetă i-a căzut cu tronc. Aşa ajunge să descopere secrete despre viaţa Vanessei – de exemplu, află ce părere a avut vedeta despre faptul că a făcut şcoala de acasă, cum i-ar plăcea să evolueze cariera sa în viitor şi ce planuri îşi face în legătură cu întemeierea unei familii. Telespectatorii pot vedea, în exclusivitate, şi filmuleţe personale ale fetelor, surprinse în cele mai trăsnite momente!

V-aţi întrebat vreodată ce fac cele două prietene inseparabile în spatele scenei? Cum s-au cunoscut, acum 9 ani? Cum au fost vieţile lor de atunci? Care dintre ele vrea să deţină o podgorie în Italia? Cine a învăţat-o pe Vanessa să danseze la bară? Ce vedete simpatizează şi care sunt plăcerile lor vinovate? Care dintre ele ar prefera să sărute o fată şi nu un băiat, în timp ce sunt filmate? Ambele fete descoperă câteva lucruri interesante şi surprinzătoare una despre cealaltă, în această emisiune specială de jumătate de oră – care este o odă închinată prieteniei.