Vedeta TV Flavia Apostol – 38 de kg la 1,72 m! “Eşti oribilă, o să mori!

Apropo.ro / 22.08.2013, 09:50
Vedeta TV Flavia Apostol - 38 de kg la 1,72 m! “Eşti oribilă, o să mori!
Flavia Apostol a vorbit despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat.

Tânara care deţine o televiziune online suferă de anorexie şi ajunsese să cântărească 38 de kilograme, la o înăltţime de 1,72 m.

„De la 47-48 de kilograme, ajunsesem să am 38. Pur şi simplu mă aşezam la masă şi nu puteam să mănânc. Eu voiam… Stăteam o oră, o oră şi jumătate la masă, plimbam totul prin farfurie. Era o corvoadă, un supliciu. Am încercat să mănânc dulciuri, dar nici asta nu puteam. Mâncam foarte puţin. Dintr-un ou fiert aruncam gălbenuşul şi mâncam jumătate de albuş”, a spus Flavia la Acasa TV.

„Toată lumea îmi spunea: nu e bine, o să mori!  Eu nu acceptam că am o problema. Le ziceam tuturor să mă lase în pace. Toţi s-au alarmat, s-au speriat din cauza mea. Eu le spuneam să mă lase, că eu am treabă. Mă certam cu toată lumea. Abia la 38 de kile mi-am dat seama că mi-am închis toate uşile. Refuzam orice ajutor. Mă duceam la sală, alergam, chiar daca eram foarte slabă. Mulţi se speriau. Îmi spuneau: eşti urâtă, esti oribilă aşa, arăţi îngrozitor”, a explicat ea.

Flavia Apostol şi-a dat seama că are mult de lucru, ca să îşi revină. „Kilogramele nu se recuperează peste noapte, totul se face treptat, cu cap. Asta încerc să fac”, a spus ea.