Vedete care au locuit împreună

De: Cătălina Matei / 16.11.2015, 07:00
Vedete care au locuit împreună
Cum la Hollywood s-au strâns cele mai multe celebrităţi pe metrul pătrat, e firesc ca multe dintre ele să se cunoască încă din copilărie. Ba chiar au fost şi colegi de şcoală. Iar unele dintre ele au împărţit, la un moment dat, chiar şi acelaşi apartament. Iată ce vedete au locuit împreună!

Danny DeVito şi Michael Douglas

Foto: Hepta

Prieteni buni, colegi pe platoul de filmare şi… colocatari în acelaşi apartament. Danny DeVito şi Michael Douglas au împărţit acceaşi locuinţă din New York., în urmă cu vreo… 30 de ani. Pe vremea aceea, DeVito se întâlnea cu viitoarea sa soţie (Rhea Perlman), de care a şi divorţat de altfel, iar Michael Douglas se bucura de viaţă din plin. “A fost o perioadă magică, puneai o şosetă pe clanţă şi gata”, a povestit actorul din “Last Vegas”.

 

Tommy Lee Jones şi Al Gore

Foto: Hepta

Aparent, între cei doi nu pare a fi nicio legătură, însă Tommy Lee Jones şi Al Gore sunt două dintre celebrităţile americane care s ecunosc din vremea studenţiei. Actorul şi politicianul au împărţit aceeaşi cameră de cămin, la Universitatea Harvard.

 

Matt Damon şi Ben Affleck

Foto: Hepta

Se ştie că cei doi sunt prieteni foarte buni şi că şi-au împărţit reciproc „funcţia” de cavaler de onoare atunci când s-au însurat. Matt Damon şi Ben Affleck au locuit chiar şi în acelaşi apartament în timp ce lucrau la scenariul pentru “Good Will Hunting”. S-ar putea să repete experienţa, căci cei doi prieteni colaborează acum ca producători executivi ai unui serial de televiziune science-fiction pe teme de spionaj, intitulat „Incorporated”.

 

Justin Timberlake şi Ryan Gosling

Foto: Hepta

Deşi acum numai sunt atât de apropiaţi, Justin Timberlake şi Ryan Gosling au fost cei mai buni prieteni în copilărie. Pe când aveau doar 12 ani, amândoi au fost cooptaţi în echipa de staruri a show-ului “Noul Club a lui Mickey Mouse” şI chiar au ajuns să locuiască sub acelaşi acoperiş. Mama lui Justin a avut grijă de Ryan timp de 6 luni, perioadă în care mama acestuia lucra în Canada.

 

Dustin Hoffman, Gene Hackman şi Robert Duvall

Foto: Hepta

Cei trei “muschetari” au studiat la aceeaşi şcoală din New York – Şcoala de Teatru Neighborhood Playhouse, iar în 1955 s-au mutat în acelaşi apartament. Pentru a-şi plăti chiria, cei trei actori plăteau prin rotaţie, în funcţie de joburile pe care le obţineau. bDe multe ori, participau la aceleaşi castinguri.

 

Jude Law şi Ewan McGregor

Foto: Hepta

Înainte de a deveni celebri la Hollywood, cei doi actori au locuit împreună. De atunci, Jude Law şi Ewan McGregor au păstrat o frumoasă relaţie de prietenie, ba chiar au pus bazele unei companii de producţie (Natural Nylon), împreună cu prieteni precum Sadie Frost şi Jonny Lee Miller.

 

Robert Downey Jr. şi Kiefer Sutherland

Amândoi sunt fiii unor celebri actori, aşa că “stigmatul” de „juniori” i-a unit şi mai tare. Atât de tare, încât au fost colegi de cameră în acelaşi apartament din Los Angeles timp de trei ani, înainte să primească roluri importante în filme.

Cătălina Matei

Află şi ce vedete au fost colegi de şcoală!