Vedete care s-au căsătorit chiar de Ziua Îndrăgostiţilor!

De: Nicoleta Nicolae / 13.02.2016, 07:00
Vedete care s-au căsătorit chiar de Ziua Îndrăgostiţilor!
Unii consideră Ziua Îndrăgostiţilor prea siropoasă, prea romantică, chiar de prost gust. Dar iată că sunt şi vedete care şi-au jurat credinţă veşnică chiar de Sfântul Valentin – în speranţa că le va purta noroc în căsnicie - , ba mai mult, şi-au botezat copiii după acest sfânt.


Prince & Mayte Garcia
Cântăreţul Prince a cunoscut-o pe Mayte atunci când ea a fost angajată în trupa lui de dansatori pentru turneul Diamonds & Pearls. Se pare că Garcia a devenit muza lui Prince pentru unul dintre albumele sale, iar el era convins că sunt suflete pereche şi că s-au întâlnit şi într-o viaţă anterioară, în Egiptul antic. Cei doi s-au căsătorit chiar de Sfântul Valentin, în 1996, dar mariajul nu a durat decât trei ani. “Cred în suflete pereche, dar nu cred că ele trebuie să fie împreună pentru totdeauna. Mariajul cu Prince a fost pentru mine o ocazie frumoasă de a evolua”, a declarat după divorţ Mayte.

Adriana Lima & Marko Jaric
Superbul model de la Victoria’s Secret – care a recunoscut că şi-a pierdut virginitatea abia în noaptea nunţii – s-a căsătorit în secret cu baschetbalistul Marko Jaric chiar de Sfântul Valentin. “Eram încântaţi de perspectiva de a fi împreună. Şi vrem să facem şi o nuntă mare şi frumoasă, în vară, pentru toate rudele şi prietenii noştri”, a declarat proaspăta mireasă la acea vreme. Plin de romantism, cuplul şi-a botezat prima fetiţă Valentina.

Foto: Hepta

Keri Russell & Shane Deary

În 2007, când Keri Russell a aflat că a rămas însărcinată, actriţa a hotărât să se căsătorească cu iubitul ei de multă vreme, Shane Deary. Cei doi “s-au luat” în cadrul unui ceremonii restrânse, la New York, la care au participat familia şi prietenii. “A fost ceva ultimă oră. Ne-am interesat când un anume salon de la restaurant ar fi disponibil şi, ghiciţi ce, era chiar de Sfântul Valentin. Prea siropos? Hai s-o facem oricum!”, şi-a explicat apoi decizia Keri Russell.

Salma Hayek & Francois-Henri Pinault

Până să-l întâlnească pe soţul ei, omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault, Salma Hayek nu credea în căsătorie. “Credeam că toţi care sunt căsătoriţi sunt în secret nefericiţi; că rezistă doar de dragul copiiilor”. Apoi, Salma Hayek s-a căsătorit cu Pinault la Paris, de Sfântul Valentin. Cuplul are o fiică pe nume… Valentina.