Vedete cu tricolorul pe piele! De 1 Decembrie!

De: Cătălina Matei / 01.12.2014, 08:00
Vedete cu tricolorul pe piele! De 1 Decembrie!
Sunt frumoase, extrem de sexy şi... patriote! Inna, Iulia Vântur şi Simona Pătruleasa sunt câteva dintre vedetele mioritice care au pozat de-a lungul timpului învelite în tricolor sau pictate în culorile steagului nostru.

Inna – Cel mai ”fierbinte” tricolor de export

Artista care a cucerit topurile internaţionale ne-a obişnuit, de-a lungul timpului, cu şedinţe foto spectaculoase. Indiferent că este accesorizatâ cu tot felul de podoabe sau dar cu steagul Romăniei, Inna aratâ senzaţional. În plus, căntâreaţa a dovedit că nu doar de dragul pozelor se îmbracâ în culorile steagului nostru. Anul trecut, a postat pe un cont de socializare, chiar de 1 decembrie, o fotografie în care poartâ un papion tricolor!

 

Simona Pătruleasa – Tatuaj în trei culori

Pe vremea când prezenta ştirile din sport la Antena 1, Simona Pătruleasa a fost protagonista unei şedinţe foto speciale pentru revista PRO TV Magazin. Pentru a încuraja echipa naţionalâ, actuala vedetă Kanal D şi-a tatuat steagul României pe braţul drept.

 

Iulia Vântur – Sexy, în drapel!

Ţinutele sale spectaculoase pe care le-a purtat  la ”Dansez pentru tine” aprind imaginaţia multor bărbaţi. Prin urmare, era de aşteptat ca o apariţie a Iulie Văntur înfăşuratâ doar în tricolor sâ fie una memorabilă!

 

Cristina Şişcanu – Dragostea de neam şi ţară

Pe vremea cănd Mădălin Ionescu prezenta emisiunea ”Drept la ţintâ” la Kanal D, iar între cei doi abia se înfiripase o poveste de dragoste, Cristina Şişcanu a avut o apariţie de senzaţie pe micul ecran. În 2010, de Ziua Naţionalâ, Cristina a îmbrăcat o rochiţă-tricolor.

 

Vica Blochina – Amazoana de sezon

Nâscutâ în Lituania, fosta amantă a lui Victor Piţurcă s-a adaptat rapid la viaţa de pe plaiurile mioritice. Şi a făcut-o atât de bine, încât s-a şi pozat cu steagul României, în rol de amazoană!