Vedete devenite celebre după 30 de ani

De: Carmen Ulian / 09.07.2014, 13:00
Vedete devenite celebre după 30 de ani
Multe dintre vedetele de astăzi și-au urmat visul din copilărie abia după vârsta de 30 - 40 de ani. Au cunoscut celebritatea care le-a deschis numeroase porți.

Descoperă poveștile vedetelor care au cunoscut faima după vârsta de 30 de ani pentru că nu au renunțat la visurile lor.

Vivienne Westwood

După ce a studiat la Școala de Arte Harrow, designerul britanic Vivienne Westwood a schimbat tactica și a devenit profesoară de școală primară. Dragostea ei pentru modă i-a permis să-și creeze singură vestimentațiile de-a lungul timpului. Pe când avea 41 de ani și-a făcut curaj și și-a deschis primul magazin de haine.

Kerry Washington

kerry

A debutat în carieră în 1994, dar celebritatea a cunoscut-o pe când avea 35 de ani și primise rolul Shonda rhimes din ”Scandal”.

J.K. Rowling

rowling

Pe când aniversa 30 de ani, J.K. Rowling era o mamă a doi copii, divorțată, care trăia din ajutorul social și încerca să-și întrețină odraslele. Prima carte Harry Potter era publicată în 1997, și autoarea de 32 de ani devenea una dintre cele mai bogate femei din Regatul Unit.

Christina Hendricks

christina

Celebritatea a cunoscut-o mai târziu decât se aștepta. De-a lungul vieții s-a zbătut să muncească pentru a reuși să se susțină. A devenit faimoasă cu ”Drive”.

Vera Wang

vera

Vera este un nume important în lumea rochiilor de mireasă. A început prin a-și crea singură propria rochie de mireasă după căutări îndelungi și eșuate a unei rochii perfecte pentru nunta ei. A muncit 15 ani ca senior fashion editor la revista Vogue înainte de a-și crea prorpiul brand și să devină un nume mare.

Helen Mirren

helen

Deși acum câștigă bine din meseria de actriță, Helen a devenit faimoasă după 30 de ani. Mai precis la vâsta de 45 de ani când a făcut parte din distribuția ”Prime Suspect”. A muncit în continuare pentru visul ei și a câștigat un Oscar la 61 de ani.

Alan Rickman

alan

Iubea filmul, dar a ales să renunțe și la meseria de bază, cea de grafic designer, pentru a se orienta către teatru. A devenit celebru la 42 de ani, cu rolul din ”Die Hard”.

Samuel L. Jackson

samuel

După ce a studiat biologia marină și arhitectura, Samuel L. Jackson a ales drama ca adevărata chemare. În ciuda micilor roluri în filmele lui Spike Lee și Martin Scorsese, Samuel a devenit un nume după rolul din ”Jungle Fever”, la 42 de ani.

Debbie Harry

debbie

Solista trupei Blondie se află și ea printre vedetele faimoase după vârsta de 30 de ani. Succesul l-a cunocut la 34 de ani. Deși primul album Blondie a fost lansat pe când ea avea 30 de ani, piesele au devenit supercunoscute patru ani mai târziu.

Harrison Ford

ford

A renunțat la cariera de actor pe la 30 de ani pentru a se focusa pe construcții și tâmplărie. George Lucas a fost cel care l-a convins să revină pe ecrane odată cu Star Wars. A rămas în lumea cinematografiei.

Martha Stewart

martha

Considerată un guru al lifestyle-ului, Martha a făcut carieră după 30 de ani. A renunțat la modeling și a făcut studii de istorie și arhitectură, după care s-a concentrat spre restaurare și catering. Pe când avea 49 de ani Martha Stewart era și un nume de renume.