Vedete din România care s-au îndrăgostit de străini

De: Cătălina Matei / 03.07.2015, 11:00
Vedete din România care s-au îndrăgostit de străini
Unele dintre cele mai frumoase vedete din România şi-au dăruit inima unor bărbaţi născuţi şi crescuţi pe alte meleaguri, cu limbi şi culturi diferite. Iată cum s-au cunoscut şi cum a început povestea lor de dragoste.

Andreea Marin şi medicul turc

După răsunătorul divorţ de Ştefan Bănică, Andreea Marin şi-a refăcut rapid viaţa sentimentală. Aceasta a început o relaţie cu medicul turc Tuncay Ozturk, fizioterapeut şi osteopat, căreia i-a fost iniţial pacientă, vedeta având probleme serioase la coloană. „Când am văzut-o intrând în spital cu fetiţa ei, am observat-o de la distanţă ca mamă şi trebuie să spun că m-a impresionat căldura acestei relaţii. Apoi, am cunoscut-o şi în relaţia cu pacienţii români pe care îi însoţea la Acibadem şi am înţeles că avem acelaşi mod de a vedea lucrurile şi aceeaşi dorinţă de a ajuta oamenii, pornită din suflet. Practic, relaţia noastră de astăzi are ca rădăcină această potrivire, felul în care vedem viaţa şi rostul nostru este similar”, a declarat iubitul Andreei Marin pentru agenţia de presă mondenă.

 

Iulia Vântur şi actorul indian

Presupusa relaţie dintre Iulia Vântur şi superstarul bollywoodian Salman Khan a facut deliciul tabloidelor atât din India cât şi din România. Însă aceştia nu s-au cunoscut în India, ci la… Dublin, cel care le-a făcut cunoştinţă fiind chiar fostul iubit al vedetei noastre, Marius Moga.

 

Monica Columbeanu şi antreprenorul chinez

După divorţul de Irinal Columbeanu, Monica, redevenită Gabor, a plecat în Statele Unite, unde şi-a întâlnit marea iubire, pe chinezul Mr. Pink. „Am ieşit la prima întâlnire cu el, după ce m-a invitat prin intermediul unui asistent al lui. Eram la un eveniment de caritate şi l-a trimis pe acesta să-mi spună că sunt marea lui iubire şi că vrea să fie cu mine”, a dezvăluit aceasta la Happy Hour. Relaţia dintre Monica şi Pink pare foarte serioasă, iar vedeta dezvăluie detalii romantice din viaţa lor: „Îmi place să mănânc la un restaurant japonez, aş mânca în fiecare zi. Lui nu prea îi place, dar merge pentru mine. E cel mai bun bucătar pe care l-am întâlnit, găteşte absolut orice. Ne iubim atât de mult, încât ne spunem asta mereu. El are o voce foarte bună şi îmi cântă deseori, bineînţeles în limba lui, după care îmi traduce. Este un băiat foarte romantic, un pic mai romantic decât mine”.

 

Celia şi turistul australian

Celia este deja măritată de câteva luni cu australianul Ardeli, dar începuturile poveştii lor de dragoste sunt cum nu se poate mai romantice. Australianul a venit în vacanţă în România şi, prin intermediul unor prieteni comuni, a cunoscut-o pe solistă. Câteva luni bune a rămas pe meleagurile noastre. „Este exact ce mi-am dorit, nu credeam că voi găsi un asemenea bărbat extraordinar. El a venit în vacanţă, dar s-a îndrăgostit de mine şi n-a mai plecat”. Asta se întâmpla acum un an şi ceva. De atunci, cei doi s-au logodit şi, de Paşte, s-au şi căsătorit în Australia, Celia declarându-se cea mai fericită mireasă.

 

Anca Neacşu şi omul de afaceri turc

Anca Neaşu se afla la un târg de turism în Antalya când, la una dintre petreceri, l-a cunoscut pe Serkan Yaman. Ceea ce parea o simplă amiciţie s-a dezvoltat pe parcurs într-o dragoste mare. „Prima dată, mi-a cerut numărul de telefon, adresa de e-mail. I le-am dat pe rând. Îmi trimitea mail-uri, mesaje. Nu prea îl băgam eu în seamă. Îmi trimitea surprize, cadouri. Un an n-am mai ţinut legătura. Anul trecut a mai venit el în România şi, după câteva vizite, mi-a şi dat inelul”, a declarat Anca pentru PRO TV Magazin. După o perioadă scurtă de relaţia, Anca a fost cerută în căsătorie şi mai apoi a şi devenit soţia turcului. Acum, cei doi locuiesc jumătate din timp în România, jumătate în Turcia. „Soţul meu găteşte. Când e liber, mă trezeşte cu micul dejun la pat. E gospodar. Se implică. Însă, eu sunt cea care îi găteşte în fiecare zi. În general, prepar mâncare românească, iar Serkan nu e deloc pretenţios. Ce vreau eu să-i fac, îi place”.

 

Andreea Esca şi managerul francez

Andreea Esca şi Alexandre Eram au una dintre cele mai frumoase şi durabile poveşti de dragoste din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea Ştirilor PRO TV l-a remarcat pe Alex la o petrecere, iar prietena ei, Lavinia, i-a spus că-l cunoaşte, că locuieşte pe aceeaşi stradă cu ea şi ca este managerul fabricii de confecţii unde PRO TV-ul îşi realiza sacourile pentru prezentatoare. I-a făcut cunoştinţă cu el, apoi, interesată de chipeşul francez, Andreea a vizitat fabrica şi încet, încet au devenit un cuplu. După 3 ani de relaţie, s-au căsătorit şi acum se bucură de doi copii minunaţi: Alexia şi Aris. „Alex mă susţine enorm. Mă încurajează, mă ambiţionează, mă laudă şi ma critică. Este mereu alături de mine şi nu aş fi putut face multe dintre lucrurile pe care le fac acum dacă nu era alături de mine. Îmi înţelege perfect profesia şi pasiunea pentru ea. Mă sfătuiesc cu el, îmi dă idei şi ştie cum şi când să mă felicite. Este un om minunat, pe care mă bucur că l-am întâlnit”, spune Andreea Esca.

 

Cristina Cepraga şi patronul italian

Actriţa româncă Cristina Cepraga şi James Goodwin s-au cunoscut în Italia, aceasta devenind imaginea firmei de accesorii Goodwin pe care James o patrona. După o relaţia marcată de o despărţire şi o împăcare… în China, cei doi au ales să-şi unească destinele. Nunta lor a avut loc în România, de ziua Sfinţilor Constantin şi Elena, iar Cristina a purtat o rochie creată de designerul Doina Levintza. Naşii celor doi au fost prinţul Dimitrie Sturdza şi soţia acestuia. Acum, Cristina şi James plănuiesc să-şi petreacă vara în Hong Kong şi nu exclud posibilitatea de a se muta acolo pentru o perioadă. Cei doi îşi doresc, în viitorul apropiat, un copilaş.

 

Raluca Zenga şi antrenorul italian

Raluca Rebedea şi Walter Zenga s-au cunoscut în aeroport, pe cînd fostul fotbalist aştepta zborul spre Bucureşti. Ea nu ştia nimic despre fotbal, dar vorbea opt limbi străine: „Când ne-am dus prima oară la Milano, după ce ne-am logodit, m-a dus la o expoziţie a lui Modigliani. Îmi dădea explicaţii detaliate în faţa fiecărui tablou în timp ce eu auzeam vorbindu-se în spatele meu: «Ăsta nu-i Zenga? Da, seamănă, imaginează-ţi că e aici în timp ce Inter joacă la ora asta!»”. Walter şi Raluca s-au căsătorit în anul 2005 şi încă de atunci sunt nedespărţiţi. Frumoasa româncă Raluca Rebedea i-a dăruit antrenorului doi copii frumoşi care îi fac viaţa mai uşoară în Dubai şi care sunt alintaţii familiei.

 

Mădălina Ghenea şi actorul scoţian

Frumoasa olteancă, apreciată atât ca actriţă cât şi ca supermodel în Italia, a avut o relaţia tumultuoasă de dragoste alături de superstarul scoţian Gerard Butler. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare la un spot publicitar în care jucau amândoi. Într-un interviu acordat lui Howard Stern, Gerard Butler a povestit detalii picante despre începuturile relaţiei cu Mădălina Ghenea. „Vorbea la telefon cu sora ei, am sunat-o şi i-am spus că sunt în Milano şi a luat-o razna. Apoi, am mers la Cannes împreună, după care am mers într-o vacanţă în Scoţia şi am stat numai în pat, în cameră, cazaţi la castel”, a dezvăluit Butler. Pacat insa ca relatia celor doi a luat sfarsit in aceasta toamna.