Vedetele au fost la inaugurarea primului cinema 4DX din România

De: Nicoleta Nicolae / 20.05.2015, 16:00
Vedetele au fost la inaugurarea primului cinema 4DX din România
Pe 19 mai 2015, Cinema City – cel mai mare operator de cinematografe din România şi al doilea mare operator din Europa – a deschis oficial cel de-al 18-lea multiplex din România, în centrul comercial Mega Mall din Bucureşti. Evenimentul a marcat atât deschiderea noului cinematograf, cât şi lansarea primei săli dotate cu tehnologie 4DX, care îţi oferă şansa nu doar de a vedea un film, ci chiar de a-l simţi pe pielea ta, fie că este în format 2D sau 3D.

Momentele importante ale serii au fost punctate cu efervescenţă şi umor de Cabral, MC-ul evenimentului, iar înainte de a intra în sălile de cinema, invitaţii s-au bucurat şi de un concert special susţinut de Smiley. Printre cei peste 1000 de invitaţi prezenţi la această lansare s-au numărat reprezentanţi ai presei, bloggeri, colaboratori şi parteneri ai companiei, precum şi vedete: Andreea Ibacka, Tily Niculae, Maria Radu, Gianina Corondan, Oana Roman, Cristina Şişcanu, Cristina Herea, Mirela Vescan, Alin Gălăţescu, Andreea şi Andrei Aradits, Marina Neagu şi Daniel Niţoiu, Ilan şi Alina Laufer, Alice Năstase-Buciuta, Oana Tache, Kamara, Camelia Bălţoi, Andrei Nourescu, George Buhnici, Dan Cruceru, Mircea Zara, Tudor Giurgiu, Andreea Vasile.

Trailerele 4DX urmărite au fost pe placul vedetelor, acestea declarându-se încântate de noua tehnologie, care presupune o experienţă senzorială completă, nu doar una vizuală sau sonoră. Alături de personajele de pe ecran, vedetele au trăit din plin scene „ca-n filme”, datorită scaunelor speciale care se mişcă în toate direcţiile, urmând cât mai fidel acţiunea filmului, precum şi datorită celorlalte efecte: Lumină, Miros, Vânt şi Apă.

Primul film 4DX care rulează în România la Cinema City este „Mad Max – Drumul Furiei”, fiind urmat foarte curând de alte filme la fel de senzoriale, cum ar fi „Jurassic World” şi „Terminator Genisys”. Nici că există un moment mai bun pentru a le ura tuturor „bun venit în film”!