Vedetele dau tonul in moda: fii in tendinte, fii cool! (Galerie Foto)

Apropo.ro / 26.09.2008, 10:30
Designerul George Enache, recomanda celor pasionati de moda pentru aceasta toamna tinute care sa reflecte un personaj autentic!

Miercuri 24 septembrie City Mall a fost gazda unui fashion show organizat cu scopul de a ne aduce la cunostinta cele mai noi tendinte ale sezonului toamna-iarna 2008.

Designerul George Enache, stilistul evenimentului, recomanda celor pasionati de moda pentru aceasta toamna tinute care sa reflecte un personaj autentic! Adica tinute cu personalitate. Iar make up artistul Dora Codita machiaje realizate in culori tari, smokie eyes si pentru buze culoarea nude/bej.

Alaturi de manechine pe catwalk au pasit vedete ale show bizului romanesc: Andreea Mantea, Ramona Gabor, Andreea Spataru, Geanina Varga, Roxana Ionescu si Monica Davidescu.

Gazda serii a fost Dana Savuica, si pentru a incheia cum se cuvine evenimentul pe scena a urcat Fly Project.

  Andreea Spataru-Fii cool la mallSub sloganul „Fii cool la mall, la City Mall” au fost prezentate publicului noile colectii ale brandurilor StoneCreek, Columbia Sportswear, Skiny, Sprider, Ravioli, Kenvelo, Benvenuti, Lut, Lotto, Hondos, Timberland Nautica, colectii accesorizate de Meli Melo.

Benvenuti este in acord cu sezonul rece si propune genti si incaltaminte in tonuri de maro inchis si negru iluminate prin accente de bej, caramel, verde si gri. Noutatea o constituie, in acest sezon, botul usor patrat.

Columbia Sportswear iti propune o adevarata aventura urbana! Hainele lejere, ce fac un mix armonios intre sport si casual, te determina sa fugi la munte. Gecile, hanoracele si pluovarele sunt special create in asa fel incat sa arate ca tii cont de legile modei, si ca, pana la urma, stilul conteaza oriunde te-ai afla!

Hondos Center vine in atentia segmentului feminin cu lenjerie intima provocatoare! Foarte interesante sunt printurile vesele in cele mai variate modele, de la capsuni pana la wild print sau grafice tridimensionale! Just Cavalli, Lejaby, Aubade, Milena, Club, Neuf, accesorii Azade, iata cateva nume prezente in colectie.

Noua colectie Kenvelo readuce in atentie tricotajele bunicii numai ca acestea sunt atinse de modernism. Linia feminina se remarca prin rochii tricotate, fie ca sunt iuni sau cu grafisme colorate, lungi sau scurte.

Partea masculina se bucura de geci scurte din stofa, ce au o croiala retro insa cu un design tineresc.

Colectia de imbracaminte si accesorii pentru barbati, femei si copii de la Lotto aduce in prim plan nuante in tonuri de indigo, maro sau verde inchis ce fac trecerea subtila de la nuantele calde ale verii la tonurile inchise caracteristice sezonului rece, subliniind totodata stilul functional si lejer.

Nautica si Timberland folosesc in mod special bumbacul organic, un material des folosit de designeri in acest an.

Pentru noul sezon Ravioli propune un stil feminin, romantic, senzual prin accentul de detalii, introducerea de broderii, aplicatii, dantele si cusaturi manuale.

modaInspirata de toamna, colectia de lenjerie de la Skiny propune pentru aceasta editie un material special, bumbacul ecologic. In diverse tonuri de violet, roz, grena, nuante de caramel si griuri cenusii-culori pure, in imprimeuri florale sau cu dungi, asigura fiecarei siluete o linie armonioasa, in timp ce modelele si taieturile alese confera un aspect deosebit de atragator articolelor de lenjerie.

Sprider Stores recomanda pentru sezonul toamna/iarna o diversitate de stiluri prezentate intr-o gama variata de modele si culori specifice tendintelor acestui an. Astfel, pentru femei si barbati, brand-urile Aggressive si Soul Rebel, intrunesc stilul fashion street, casual, casual-sport si formal intr-o variata paleta de culori precum: gri, mov, orange, turcoaz, clasicul negru, alaturi de eternii jeansi in nuante de negru si indigo. Brandul Athletics atat pentru femei cat si pentru barbati propune tinute sport, comode, create pentru persoanele dedicate sporturilor si nu numai, in aceeasi gama de culori a colectiei.

Stone Creek inseamna moda si originalitate, iar colectiile Wrangler si Lee prezente pe podium au ilustrat acest lucru. Astfel, colectia Wrangler toamna – iarna 2008 reinterpreteaza moda anilor ”70, prin siluete evazate, talii inalte si buzunare aplicate frontal. In paleta de culori se regasesc nuante precum ocru, maro, verde, indigo, mov si rosu. Printurile vintage, grafismele geometrice si texturile din bumbac organic dau un aer aparte noii colectii. „Play with proportions!” este filozofia noii colectii Lee pentru toamna – iarna 2008. Colectia cuprinde 4 linii distincte: 24/7, VIP, Rock si Lee Works of Denim. 24/7 pastreaza stilul clasic, practic, scos in evidenta prin materialele si detaliile atent aplicate. Stone Creek propune publicului mai sofisticat colectia VIP, cu o linie inspirata din cultura anilor ”80 – ”90. Elemente futuriste, siluete zvelte, denim de cea mai buna calitate, acestea sunt caracteristicile liniei VIP. Linia Lee Works of Denim imbina influente din doua culturi diferite, cum ar fi cultura mongoloida si cea egipteana.

Monica DavidescuColectia de toamna-iarna a creatoarei de moda Liliana Turoiu Udrea (LTU) s-a distins printr-o cromatica de griuri pastelate cu accente de violet, rosu si verde, vedetele colectiei fiind rochia-sarafan si pantalonul larg cu talie inalta combinat cu veste si sacouri cambrate. Alaturi de tinutele business au fost prezentate rochii lungi de ocazie realizate din matase naturala cu imprimeuri florale si geometrice in care foarte multe detalii sunt executate manual. Binecunoscuta actrita Monica Davidescu, imaginea brandului LTU nu a lipsit nici de aceasta data de pe scena.

Tinutele au fost accesorizate cu bijuterii oferite de Meli Melo, care surprinde in acest sezon printr-o colectie de o mare diversitate, plina de fantezie, deopotriva cu elemente romantice si note moderne, dinamice, citadine. Un melanj de culori, forme, materiale, o imbinare de elemente apartinând diferitelor epoci si acoperind o multitudine de stiluri.

NU RATA GALERIA FOTO!

Foto Eveniment: Aurelian Galice

CONCURS: Castiga zilnic cate un DVD de la Apropo.ro si ProVideo!


Citeste si:

Topul celor mai sexy dive cu bikinii le vedere!

Topul celor mai sexy dive cu bikinii le vedere!

Toamna se numara bobocii!

Brandswalk, tendinte toamna-iarna 2008/2009! (FOTO&VIDEO)

Brandswalk, tendinte toamna-iarna 2008/2009! (FOTO&VIDEO)

Bucuresti Mall a fost gazda unui show de moda, in cadrul caruia s-au prezentat noile tendinte ale acestui sezon. Sub numele „Brandswalk”, prezentarea a reunit…

Ramona Gabor s-a saturat sa defileze in bikini! (Foto)

Ramona Gabor s-a saturat sa defileze in bikini! (Foto)

Ramona Gabor, sora doamnei Columbeanu, are un mare of pe suflet. Designerii nu o vor imbracata si ea s-a saturat sa prezinte doar lenjerie intima.

„Style up” va prezinta tendintele toamna/iarna 2008-2009!

Ca in fiecare an, Plaza Romania a fost gazda fashion show-ului „Style Up”, ce a reunit noile colectii ale Springfield, Serena, Woman\’secret, Stefanel, Levi\’s si…

Jocul zilei

Clipul zilei

The Rise of a King Houdini al cateilor
Trebuie sa demonstrezi ca viitorul sot al printesei Leana este vinovat… Cuvinte cheie: evadare funny caine animal
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).
Comenteaza trimite pe ym printeaza