Vedetele, despre Marcel Prodan: “Ce educaţie ai primit, idiotule? Te-au crescut hienele?”

Apropo.ro / 18.06.2013, 09:47

Vedetele, despre Marcel Prodan: “Ce educaţie ai primit, idiotule? Te-au crescut hienele?”
Vestea că managerul Alexandrei a snopit-o în bătaie pe artistă a stârnit un val de reacţii din partea colegilor de breaslă.

“Locul celui care a batut-o pe Alexandra Stan in halul asta este la puscarie. Voi ce spuneti?”, a scris Andreea Bănică pe pagina sa de Facebook.

DJ Harra, în schimb, a avut o reacţie mult mai dură la adresa impresarului bătăuş, postând, la rândul ei, un mesaj pe Facebook: “Am ramas fara cuvinte…! Ce educatie ai primit idiotule si unde? In padure? Te-au crescut hienele? Daca unii se simt asa barbati sa se bata frate cu barbati cel putin pe masura lor, nu sa bata o fata!!! Sper din suflet sa plateasca pentru ce a facut si nu m-as mira sa mai aiba si restante”.


Mihai Morar este de părere că impresarul cântăreţei nu a făcut decât să profite de talentul româncei.
“Eu stiam ca sunt intr-o relatie de iubire, dar nu asta conteaza. Pana la urma, asta nu e decat un caz de sclavie. Din ce povesteste Alexandra, fara a asculta declaratiile lui Marcel, asta este un caz de sclavie. Ganditi-va ca fata asta, pe care o vedeti cu ochii vineti, este singura romanca, din ultimii ani, care a aparut pe copertile FHM Marea Britanie, asta e cea mai vanduta revista de barbati in Marea Britanie. Nu e strigator la cer, este o umilinta, este un caz de sclavie, si cred cea mai mare ratare a unui succes romanesc. Ea este ultima romanca ce a avut un cantec in top Billboard Statele Unite. Mie mi se pare flagrant faptul ca ea nu este milionara pana in momentul asta, a fost no. 1 in Italia vreo cinci saptamani, este una dintre putinele romance care a ajuns in topul SUA si Japonia”, a afirmat Mihai Morar, la Acces Direct.