Vedetele implicate în accidente de maşină

Apropo.ro / 07.04.2013, 14:00
Vedetele implicate în accidente de maşină
Chiar dacă sunt celebri şi au lumea la picioare, tragediile nu prea ţin cont de asta. Nu sunt puţine vedete care au văzut moartea cu ochii şi au trăit momente traumatizante.

Miranda Kerr

Soţia actorului Orlando Bloom a suferit un accident de circulaţie la Los Angeles. Modelul australian nu a suferit răni grave. După ce Miranda a fost fotografiată la Los Angeles purtând un guler cervical, purtătoarea ei de cuvânt a declarat că aceasta a suferit o lovitură ce i-a produs dureri în zona cefei şi a spatelui. Modelul australian îşi conducea automobilul pe o autostradă din Los Angeles în momentul producerii accidentului. Miranda Kerr, în vârstă de 29 de ani, este un cunoscut model al casei de modă Victoria’s Secret.

Ozzy Osbourne
Nici rockerul britanic, Ozzy Osbourne, nu a avut o viaţă lipsită de pericole. Pe 8 decembrie 2003, Ozzy a suferit un accident de motocicletă care i-ar fi putut fi fatal. Vedeta a stat 8 zile în comă în urma accidentului.

Chevy Chase
Câştigător al unui premiu Emmy, actor şi scenarist american, Cornelius Crane “Chevy” Chase a căzut şi el victima unui accident care a avut loc pe paltourile de filmare de la „Modern Problems”, în 1980. Actorul a fost la un pas de electrocutare.

Matthew Broderick
În 1987, actorul a fost implicat într-un accident de maşină grav care a provocat moartea a două femei. Atât Matthew Broderick cât şi iubita lui de atunci, actriţa Jennifer Grey, au suferit răni grave care au necesitat supraveghere medicală timp de o lună.

Lindsay Lohan

Considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, Lindsay a apărut în centrul atenţiei când a fost acuzată că i-a minţit pe poliţişti, după ce a provocat un accident de automobile. Actriţa a fost condamnată la 90 de zile într-un centru de dezintoxicare.

Gary Busey
Celebrul actor a stat în comă nu mai puţin de 33 de zile din cauza unui accident de motocicletă care a avut loc pe 4 decembrie 1988. Pentru că nu purta cască, Gary Busey a suferit fracturi grave ale craniului. În ciuda şanselor mici de recuperare pe care i le acordau medicii, vedeta şi-a revenit în mod miraculos. Accidentul nu a fost complet lipsit de urmări, actorul internându-se la o clinică psihiatrică. Trauma i-a afectat vorbirea şi l-a făcut mai impulsiv.