Vedetele te învaţă cum să ai o primăvară perfectă!

De: Cătălina Matei / 01.03.2015, 08:00
Vedetele te învaţă cum să ai o primăvară perfectă!
Dacă vrei să te simţi bine în pielea ta, o cură de detoxifiere e binevenită în această primăvară. Iată la ce trucuri apelează vedetele de la Hollywood pentru a aveea un look de nota 10!

Megan Fox şi-a schimbat radical alimentaţia

Actriţa din filmul „Transformers” a descoperit reţeta perfectă pentru a-şi purifica organismul. Astfel, Megan şi-a schimbat radical alimentaţia: la fiecare masă, consumă oţet din cidru de mere. Acest ingredient natural o încarcă cu energie şi îi menţine metabolismul la cote maxime.

 

Beyonce şi sucul miraculos

La fel ca multe alte vedete, cântăreaţa a adoptat dieta Master Cleanse, în care lămâia este la putere! Astfel, sucul special, obţinut printr-un amestec de apă, suc de lămâie, sirop de arţar şi piper cayenne, are un efect miraculos de slăbire. Consumând această băutură, Beyonce a reuşit să scape de 9 kilograme pentru rolul din filmul „Dreamgirls”.

 

Olivia Wilde – Cum se ard caloriile?

O adeptă a reţetelor vegane, actriţa din „Tron: Moştenirea” se menţine în formă cu ajutorul artelor marţiale, dar şi al pâinii. „Îmi place pâinea. Mănânc pâine şi fac arte marţiale. Sunt uşor de făcut şi ard multe calorii”, declara Olivia cu ceva timp în urmă. După părerea ei, cea mai bună metodă de a slăbi este aceea de a renunţa la băuturile alcoolice. „În două săptămâni, scapi de 2,5 kilograme dacă renunţi complet la alcool”.

Cătălina Matei