Vezi ce spune Tom Cruise despre divorţul de Katie Holmes

Apropo.ro / 12.04.2013, 08:00
Vezi ce spune Tom Cruise despre divorţul de Katie Holmes
Aflat în plină campanie de promovare a celui mai recent film al său, “Oblivion – Planeta uitată”, Tom Cruise a vorbit pentru prima oară despre divorţul de Katie Holmes.

Deşi a trecut aproape 1 an de la divorţul celor doi, Tom Cruise s-a abţinut până acum să facă vreo declaraţie cu privire la motivele separării. Actorul a acceptat să vorbească despre sentimentele pe care le-a trăit atunci când a aflat de decizia soţiei sale. „Nu mă aşteptam la asta. Viaţa este o continuă provocare. Ajungi la 50 de ani şi te gândeşti că ai totul sub control, că totul este aşa cum trebuie să fie şi, deodată, te loveşte. Asta înseamnă viaţa!”, a declarat actorul pentru o revistă germană. “Viaţa este o tragi-comedie. Ai nevoie de o doză de umor. Acea întâmplare mi-a oferit ocazia de a mă gândi la viaţa mea foarte serios”, a mai spus starul american.

Katie Holmes a anunţat în iunie 2012 că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise. Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit mai multor mărturii, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foşti parteneri de viaţă la mai puţin de două săptămâni după aceea. Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an. Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.

Foto Hepta