Vezi ce talente ascunse are Şerban Copoţ (ex-Animal X)

De: Cătălina Matei / 09.09.2016, 12:35
Vezi ce talente ascunse are Şerban Copoţ (ex-Animal X)
Şerban Copoţ, pe care telespectatorii Antenei 1 îl vor vedea începând de sâmbătă, 10 septembrie, ora 20.00, în noul sezon “Te cunosc de undeva!”, se pregăteşte să lanseze cea de-a doua carte pentru copii, pe care a numit-o “Aventurile lui Mao”.

“Este o carte de poveşti pentru copii, avându-l drept protagonist pe motănelul Mao. Cartea conţine şi un CD cu muzică scrisă şi cântată de mine. De asemenea, semnez şi ilustraţia acestei cărţi. De altfel, în “Aventurile lui Mao” îmi expun public pentru prima dată desenele. Mă relaxează şi îmi place mult să desenez şi cred că acest talent l-am moştenit de la mama, care este profesoară de desen. Lui Teddy (n.n. băieţelul lui cel mare) îi plac mult poveştile din carte. L-au ajutat să înveţe alfabetul”, spune concurentul de la “Te cunosc de undeva!”.

Şerban mărturiseşte că îi plăcea să deseneze de copil, când îşi umplea pereţii camerei cu personajele preferate din desenele animate. “Şi prima siglă Animal X este făcută tot de mine”, mai spune el.

Şerban Copoţ a lansat prima carte pentru copii, “Toi Patoi şi Moş Crăciun”, acum doi ani, inspirat fiind de Teddy, fiul său cel mare. Ce personaj a pregătit ruleta personajelor pentru Şerban Copoţ, în prima ediţie “Te cunosc de undeva!” din noul sezon, telespectatorii vor afla sâmbătă, 10 septembrie, de la ra 20.00, numai la Antena 1.