Vezi în ce condiţii se însoară Brad Pitt cu Angelina Jolie

Apropo.ro / 19.10.2013, 08:00
Vezi în ce condiţii se însoară Brad Pitt cu Angelina Jolie
Brad Pitt şi Angelina Jolie au semnat un contract prenupţial.

Brad Pitt şi Angelina Jolie ar fi semnat un contract prenupţial în care este prevăzut că, în caz de divorţ, actorul va rămâne cu averea sa de 130 de milioane de euro, iar partenera lui îşi va păstra bunurile în valoare de 106 milioane de euro.

De asemenea, în caz de divorţ, contractul de 101 pagini prevede custodia comună pentru cei şase copii pe care îi cresc împreună. „Angelina a fost întotdeauna un pic rezervată în legătură cu un contract prenupţial, dar Brad a convins-o că este spre binele tuturor. El este o persoană romantică, dar şi foarte practică şi, dată fiind averea lor de 236 de milioane de euro, cei şase copii şi proprietăţile lor din toată lumea, contractul are cu siguranţă rost”, a declarat o sursă pentru publicaţia Grazia din Marea Britanie.

Cei doi ar intenţiona să se căsătorească de Crăciun în Hawaii, locul preferat al mamei Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, care a încetat din viaţă în 2007, din cauza unui cancer ovarian. Ceremonia va fi urmată de o petrecere în familie, la domeniul pe care cuplul îl deţine în Franţa, Château Miraval.

„Hawaii înseamnă că mama ei poate face parte dintr-o ceremonie restrânsă, pe plaja ei preferată. Va urma o petrecere în Franţa, a cărei temă va fi iarna, alături de familie şi prieteni”, potrivit aceleiaşi surse.