Viaţa le-a luat-o înainte! Cine sunt starurile care au devenit părinţi prea devreme

De: Nicoleta Nicolae / 06.07.2015, 08:00
Viaţa le-a luat-o înainte! Cine sunt starurile care au devenit părinţi prea devreme
Multe dintre celebrităţi au devenit părinţi înainte de căsătorie, iar altele înainte chiar de a împlini vârsta legată pentru a bea alcool.

Nu şi-au ascuns copiii, dar nici nu i-au expus presei. Viaţa privată unora dintre staruri a râmas dincolo de luminile reflectoarelor.

Iată câteva dintre starurile care au avut copii, încă de tineri:

1. Niki Taylor

niki

Supermodelul de 39 de ani şi-a întâlnit primul soţ pe când ea avea 18 ani şi trei luni. Au fugit în Las Vegas şi s-au căsătorit. Imediat după nuntă, la 19 ani, a rămas însărcinată şi a devenit mama gemenilor Jake şi Hunter.

2. Keisha Castle Hughes

keisha

Keisha Castle Hughes este vedeta din “Whale Rider” şi cea mai tânără actriţă din istoria premiilor Oscar care a fost nominalizată la categoria Cea mai bună actriţă. Pe atunci avea 13 ani.

Vedeta a rămas însărcinată cu iubitul ei, la vârsta de 16 ani, şi la o lună după aniversarea celor 17 ani ai săi se năştea fiica lor, Amore Hull. Keisha s-a despărţit în 2010 de iubitul ei, iar în 2013 s-a căsătorit cu DJ-ul Jonathan Morrison.

3. Solange Knowles

solange

Sora a mai mică a lui Beyonce, Solange, care nu va fi uitată niciodată drept sora care l-a atacat pe Jay Z într-un lift, s-a căsătorit la 17 ani cu iubitul ei din liceu, Daniel, 19 ani. Opt luni mai târziu se năştea fiul lor, Daniel Smith Jr. La cei 27 de ani ai săi, Solange spune că are mici regrete în ce priveşte faptul că a devenit mamă prea devreme, dar se bucură de cea mai mare binecuvântare neplanificată din viaţa ei.

4. Bristol Palin

bristol

Briston este fiica lui Sarah Palin, guvernatoare a statului Alaska, a şocat pe toată lumea când a rămas însărcinată la 17 ani. În condiţiile în care mama ei era adepta abstinenţei şi-şi ţinea fiica din scurt.

5. Lil Wayne

lil wayne

Câştigătorul unui premiu Grammy, Lil Wayne avea 15 ani când şi-a lăsat iubita însărcinată. Cei doi s-au căsătorit în 2004, şi au divorţat doi ani mai târziu. Între timp a mai făcut trei copii cu trei femei diferite: Sarah Vivan, actriţa Lauren London, şi cântăreaţa Nivea.

6. Aretha Franklin

aretha

Cântăreaţa câştigătoare a 18 premii Grammy, Aretha a devenit mamă la 12 ani când i-a dat naştere primului ei copil. Doi ani mai târziu devenea, din nou, mamă. Nu s-a oprit aici şi a mai devenit mamă de două ori. În timp ce încerca să-şi facă o carieră în muzică, pe când era foarte ţânără, Aretha locuia cu mătuşa ei, iar astăzi are o avere estimată la 60 de milioane de dolari.