Vica Blochina şi Natalia Mateuţ intră la apă!

De: Cătălina Matei / 05.06.2014, 09:42

Vica Blochina şi Natalia Mateuţ intră la apă!
Cele două vedete se pregătesc intens pentru emisiunea "Splash! Vedete la apă".


Vica Blochina a acceptat cu greu participarea pentru că, spune ea: “Nu ştiu să înot foarte bine şi îmi este foarte frică de înălţime”. “La un moment dat, după primele antrenamente, chiar am vrut să renunţ, însă m-a încurajat antrenorul meu, el m-a convins să n-o fac. S-a întâmplat după o accidentare – am făcut un salt şi m-am lovit atât de tare la spate, că am început să plâng de durere. De aceea, pentru mine, acest show este efectiv o provocare, pentru că nu am mai făcut aşa ceva niciodată”, a declarat Vica.


Natalia Mateuţ este prietenă cu apa şi a primit cu entuziasm provocarea de a lua parte la acest show. Antrenamentele nu au fost uşoare deşi, spune ea, nu îi este frică de apă. Doar de înălţime. “Nici eu nu m-am mai aruncat în apă până acum de la o înălţime de şapte sau zece metri, însă sunt genul care nu se dă în lături de la nimic nou. Cum au primit părinţii mei vestea că voi veni la acest show? Mama e mai îngrijorată, ca orice mama, de altfel, îi e teamă să nu păţesc ceva,tata însă mi-a zis: «Du-te, dacă crezi că faci faţă», a spus Natalia.

„Splash! Vedete la apă” va aduce în curând, în faţa telespectatorilor Antenei 1, peste 35 de vedete, care îşi vor arăta talentele în ceea ce priveşte săriturile în apă.