Victor Newman din „Tanar si nelisnistit” vine la Happy Hour

Apropo.ro / 13.08.2008, 11:30
Victor Newman din
Interpretul personajului Victor Newman din "Tanar si nelinistit", Eric Braeden, va veni la Happy Hour.

Interpretul personajului Victor Newman din "Tanar si nelinistit", cel mai longeviv serial – 28 de ani, Eric Braeden, va veni la Happy Hour.

Celebrul actor a acceptat invitatia echipei show-ului de la ProTV de a veni pentru prima data in Romania, la Happy Hour alaturi de Catalin Maruta.

in prima editie ”Happy Hour” din toamna, iubitorii serialului ”Tanar si nelinistit” au ocazia sa se intalneasca cu indragitul Victor Newman, sa afle informatii in premiera despre unul dintre cele mai longevive seriale din lume, sa descopere secretele unui astfel de proiect si ale vietii din culisele unui succes. Si pentru ca o astfel de premiera este motiv de sarbatoare, echipa ”Happy Hour” promite sa pregateasca nenumarate surprize pentru telespectatorii sai si, mai ales, pentru fanii lui Victor Newman.

eric braeden

Actorul de origine germana a devenit cunoscut in toata lumea odata cu serialul ”Tanar si nelinistit”, care i-a adus de-a lungul anilor un premiu Emmy pentru cel mai bun actor intr-un serial de televiziune, in 1998, dar si numeroase nominalizari pentru performantele sale actoricesti. In 2007 primeste o stea care ii poarta numele pe celebrul Walk of Fame din Hollywood, iar in prezent este considerat cel mai cunoscut actor din serialele de televiziune. Succesul lui Braeden nu se rezuma insa doar la ”Tanar si nelinistit”, actorul alaturandu-se de-a lungul timpului distributiei unuo filme de succes, precum ”Titanic” sau ”The Man Who Came Back”.

CONCURS: Castiga invitatii la Premiera saptamanii de la CinemaPro!


 

Citeste si:

Aylin Cadar este fiica lui Ioan Gyuri Pascu, la ProTv

Aylin Cadar este fiica lui Ioan Gyuri Pascu, la ProTv

De la dans in ”Cu un pas inainte”, Aylin Cadar trece la aventura in serialul ”Vine politia!”, care va fi difuzat din aceasta toamna la Pro Tv. Tan…

Andra si Maruta au spus

Andra si Maruta au spus "Da" (Foto-Video)

Fiecare isi doreste ca atunci, in acel moment unic al vietii sale sa fie alaturi de familie si prieteni. Aici se formeaza o tabara. Alta tabara este formata din admirator…

ProFM te distreaza in week-end, oriunde ai fi!

ProFM te distreaza in week-end, oriunde ai fi!

In acest sfarsit de saptamana, toti petrecaretii trebuie sa urmeze reteta distractiei recomandata de ProFM: petreceri senzationale la piscina si DJ cu tracklist-uri explo…

Jocul zilei

Clipul zilei

Murloc RPG Blonda de la DEX – Ep 9 – Jucarie
Fanii WoW se pot delecta cu acest micut RPG in care… Cuvinte cheie: blonda de la dex video jucarie
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza