Victor Slav, înlocuit de iubita lui Marius Moga

De: Cătălina Matei / 24.07.2014, 09:58
Victor Slav, înlocuit de iubita lui Marius Moga
După ce PRO TV a încetat colaborarea cu Victor Slav, se pare că locul său de prezentator în cadrul rubricii “Vremea” va fi ocupat de Bianca Lăpuşte, iubita lui Marius Moga. Proaspăt transferată la Bucureşti de la Ştirile PRO TV Iaşi, tânăra de 21 de ani este în plină ascensiune, mai ales că urmează să fie reporter special în cadrul emisiunii ”Trăieşte-ţi vara”.

Conform wowbiz.ro, Bianca Lăpuşte va prelua ştafeta de la Victor Slav şi, din toamnă, va face echipă la rubrica “Vremea” cu Florin Busuioc şi Maga Pălimaru. Fosta corespondentă a Ştirilor PRO TV Iaşi a intrat în atenţia tabloidelor din momentul în care a început o relaţie cu Marius Moga, antrenorul de la ”Vocea României”. Între timp, a fost transferată la Bucureşti, iar din 28 iulie va face echipă cu Laura Cosoi şi Cabral în cadrul emisiunii ”Trăieşte-ţi vara”, la PRO TV.

Foto: PRO TV

Şi tot din toamnă, rubrica ”Vremea” va avea parte şi de o grafică schimbată. ” În următoarea perioadă, Ştirile PRO TV şi programul meteo vor trece prin schimbări la nivel grafic”, a declarat Alina Bratu, communication manager PRO TV, pentru paginademedia.ro.

În cel priveşte pe Victor Slav, se pare că acesta s-a transferat la Antena 1, unde va fi implicat într-un show de divertisment.

Foto: FotoPublimedia / Mihai Dăscălescu

“Victor avea ofertă de la Mona Segall şi, după ce s-a gândit foarte serios, a luat decizia de a părăsi PRO TV! Astfel, în luna iunie, în preajma zilei sale de naştere (n.r. 5 iunie), şi-a depus demisia şi a aşteptat ca ea să fie acceptată pe cale amiabilă, între ambele părţi! Culmea, decizia conducerii de a renunţa la serviciile lui a întârziat destul de mult şi abia zilele trecute, după aproape trei săptămâni de incertitudini, s-a ajuns la un acord! Acum, el poate semna cu Antena1”, au declarat surse din anturajul  lui Slav pentru wowbiz.ro.