Victor Slav îşi caută iubită, din toamnă, la Antena 1. Ce onorariu va primi pentru show-ul “Burlacul”

De: Cătălina Matei / 01.08.2014, 09:59
Victor Slav îşi caută iubită, din toamnă, la Antena 1. Ce onorariu va primi pentru show-ul “Burlacul”
După 14 ani petrecuţi la PRO TV, Victor Slav s-a mutat la Antena 1 unde, din toamnă, va fi protagonistul show-ului ”Burlacul”. Noul contract îi va rontuji veniturile cu zeci de mii de euro.

Potrivit revistei „Ciao!”, fostul prezentator al rubricii „Meteo” de la PRO TV a semnat contractul pentru participarea la show-ul „Burlacul”, de la Antena 1. Iar suma pe care o va obţine în urma acestei colaborări este una consistentă: 50.000 de euro.

Foto: Mihai Dăscălescu

Astfel, Victor va lucra alături de cel mai bun prieten al său, Bogdan Vlădău, cel care va fi amfitrionul show-ului după ce Cătălin Botezatu s-a retras din acest proiect.  

“Din ultimele informaţii, se pare că Bote nu va mai fi amfitrionul show-ului, întrucât, în ultima perioadă, designerul a vrut să lucreze doar cu un anumit producător, care nu este pe placul şefilor, şi nu a cedat deloc la negocieri! Aşa că el ar putea fi înlocuit, iar principalul favorit este nimeni altul decât Bogdan Vlădău, care a impresionat la şi a adus audienţe uriaşe pentru Antenă”, au declarat pentru wowbiz.ro persoane din echipa emisiunii.