Victor Slav o face praf pe Bianca Drăguşanu: “Băi, ştii care e problema la tine?”

De: Cătălina Matei / 08.10.2013, 10:31

Victor Slav o face praf pe Bianca Drăguşanu: “Băi, ştii care e problema la tine?”
Invitaţi la un eveniment monden, unde Bianca a fost mireasa colecţiei, Victor Slav a luat foc când a văzut că soţia lui, ţinta unor glume din partea gazdelor Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, nu s-a aratat deloc deranjată, ba chiar a zâmbit tot timpul.


 Victor Slav si Bianca au avut o prima ceartă conjugală, după ce roşcatei, invitată la un eveniment într-un club din Capitală, i-au fost citite niste scrisori fictive de la foştii iubiti, toate de faţă cu actualul soţ. Slav a avut o reacţie destul de agresivă şi a ieşit din club foarte nervos, asta după ce şi Bianca s-a strecurat printre jurnalişti pentru a pleca de acolo.

“Băi, ştii care e problemă la tine?”, a spus Victor în maşină. Bianca i-a răspuns: “Dar am plecat, ai văzut, am plecat, ce puteam să fac”. “Ţi-am spus să nu faci asta că nu este ok. Dar ce îşi spun eu ţie toate astea?”, i-a atras atenţia prezentatorul meteo.
Discuţia dintre cei doi care a fost citită pe buzele lor de un expert în comunicare non-verbală, chemat în studioul de la Kanal D pentru a “descifra” discutia.