Victoria Beckham, numită ambasador al bunăvoinţei pentru programul dedicat HIV/SIDA al ONU

Apropo.ro / 26.09.2014, 13:03
Victoria Beckham, numită ambasador al bunăvoinţei pentru programul dedicat HIV/SIDA al ONU
Victoria Beckham a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru programul dedicat HIV/SIDA al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), poziţie din care aceasta va încerca să contribuie la reducerea numărului de copii care se nasc infectaţi cu acest virus.
Victoria Beckham, în vârstă de 40 de ani, care a declarat că dorinţa de a ajuta a apărut după o vizită „care i-a schimbat viaţa” în mai mai multe clinici specializate în tratarea şi îngrijirea pacienţilor cu HIV/SIDA, se va ocupa pentru ca, în viitor, să nu mai existe riscul naşterii de copii cu HIV şi ca toţi copiii şi femeile afectate de infecţia cu HIV să aibă acces la tratament şi îngrijire de specialitate, potrivit unei declaraţii a Programului pentru HIV/SIDA al ONU (UNAIDS), conform Mediafax.
 
„A trebuit să ajung la 40 de ani pentru a-mi da seama că am o responsabilitate ca femeie, ca mamă, că am o voce pe care oamenii o vor asculta”, a spus fosta membră a trupei Spice Girls, la o conferinţă de presă.
 
 
Foto: AFP –  Mediafax Foto
 
„Nu voi sta aici pretinzând că ştiu totul acum. Nu ştiu, dar învăţ”, a mai spus Victoria Beckham, adăugând care intenţionează să facă mai multe vizite pentru a învăţa mai multe despre problema HIV/SIDA şi pentru a găsi metode de a ajuta.
 
Luna trecută, Victoria Beckham a vândut la o licitaţie 600 de piese vestimentare, inclusiv câteva rochii de seară, pentru a strânge bani pentru o campanie de conştientizare a problemelor mamelor infectate cu HIV care trăiesc la sud de deşertul Sahara.