Victorie chinuita in fata unor amatori

Apropo.ro / 10.09.2008, 22:55
Victorie chinuita in fata unor amatori
Nationala Romaniei a obtinut prima victorie in campania de calificare pentru Cupa Mondiala din 2010

Nationala Romaniei a obtinut prima victorie in campania de calificare pentru Cupa Mondiala din 2010, dupa ce a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0) selectionata Insulelor Feroe, in al doilea meci din grupa a saptea a preliminariilor.

Reprezentativa noastra nu a reusit decat o dominare sterila in prima parte a partidei, care s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.

La doar patru minute de la reluarea jocului, Romania a ramas in inferioritate numerica, cand Sorin Ghionea a fost eliminat dupa ce a lovit cu cotul un adversar.

Zece minute mai tarziu, in minutul 59, Romania a reusit sa marcheze golul victoriei prin Razvan Cocis, care a sutat din intoarcere, dupa o pasa de la Aliuta.

Victor Piturca considera ca Romania a facut un meci spectaculos in compania amatorilor din Feroe.

"A fost o victorie muncita. Ma asteptam sa fie greu, dar nici chiar asa. Ne-am ingreunat situatia singuri. Nu am reusit sa marcam si meciul a devenit greu. Atmosfera a avut de suferit dupa infrangerea cu Lituania, dar importante au fost cele trei puncte de azi. Am avut multi jucatori accidentati, dar baietii de azi au jucat bine. Am facut un meci bun, frumos si spectaculos", a declarat selectionerul la TVR imediat dupa incheierea partidei.

Echipa antrenata de Victor Piturca va intalni in etapa urmatoare a preliminariilor, la Constanta, in data de 11 octombrie, nationala Frantei.

Romania: 1. Lobont – 2. Contra, 6. Radoi (14. Ghionea ’18), 15. Goian, 24. Nesu – 8. Codrea – 11. Cocis, 10. Aliuta (17. Moti ’68), 26. Lazar, 7. Fl. Costea – 18. M. Niculae (9. Bratu ’89).
Antrenor: Victor Piturca.

Insulele Feroe: 1. Mikkelsen – 2. Dam Jacobsen (14. Lokin ’80), 3. Davidsen, 4. Danielsen, 15. Egil Bo – 8. Thomassen, 9. Borg, 10. Christian Jacobsen, 11. Samuelsen – 5. Jon Roi Jacobsen, 12. Flotum (17. Olsen ’76).
Antrenor: Jogvan Martin Olsen.

Cine e vinovat pentru jocul prestat de tricolori in fata unor amatori? Ar trebui sa demisioneze Piturca?

Comenteaza aici argumentele tale

 

Citeste si:

Motociclete si adrenalina, la Red Bull Romaniacs 2008!

Motociclete si adrenalina, la Red Bull Romaniacs 2008!

29 de natiuni. 210 piloti la start. Cifre record pentru editia a 5-a a competitiei Red Bull Romaniacs, editie la startul careia se vor afla si 17 piloti români. …

Piturca pacaleste fotbalul si triseaza cazinoul! (VIDEO)

Piturca pacaleste fotbalul si triseaza cazinoul! (VIDEO)

O inregistrare video cu actualul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei surprins in flagrant in timp ce trisa la poker, intr-un cazino din Bucuresti, a …

Lance Armstrong revine in circuitul profesionist

Lance Armstrong revine in circuitul profesionist

Americanul Lance Armstrong, de sapte ori consecutiv castigator al Turului Frantei, a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa, ca incepand cu anul 2009 va reveni in …

Becali da mai multi bani pentru

Becali da mai multi bani pentru "stalpii" apararii steliste (VIDEO)

Gigi Becali s-a decis sa le mareasca contractele unor jucatori de baza de la Steaua, anunta Prosport. Primul pe lista a fost chiar finul Radoi, care va avea un salariu …

Jocul zilei

Clipul zilei

Ultimate Defence 2 Car wash
Un joc de strategie de tip tower defence Cuvinte cheie: sexy femeie fata car wash spalatorie masina
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza

Imagine: Mediafax Foto