Viggo Mortensen, specialist în fotbal! Actorul crede că Messi este mai bun decât Ronaldo

Apropo.ro / 19.12.2014, 08:30
Viggo Mortensen, specialist în fotbal! Actorul crede că Messi este mai bun decât Ronaldo
Actorul Viggo Mortensen, fan declarat al echipei Real Madrid, consideră că argentinianul Lionel Messi este mai bun decât portughezul Cristiano Ronaldo şi a subliniat că jucătorul formaţiei FC Barcelona este un artist.

 „Pentru că îmi place Real Madrid nu înseamnă că sunt fanul lui Cristiano. Messi este cel mai bun fotbalist din prezent. A fost şi continuă să fie un artist prin excelenţă şi nu doar în liga spaniolă. Este un om discret, sensibil, onest şi umil. Cel mai mult îmi place că niciodată nu se aruncă pe teren şi continuă să meargă înainte ca un taur. Iar dacă marchează, sărbătoreşte alături de coechipieri şi nu aşteaptă ca aceştia să vină să-l felicite”, a declarat Mortensen cotidianului Sport, după cum informează Mediafax.

Foto: Hepta

Viggo Mortensen şi-a dobândit celebritatea după interpretarea rolului Aragorn din trilogia „Stăpânul inelelor”, în regia lui Peter Jackson. Actorul a mai jucat printre altele în „Hidalgo şi Oceanul de Foc” (2004), de Joe Johnston, „Umbrele Trecutului/ A History of Violence” (2005) şi „Eastern Promises” (2007), de David Cronenberg, şi în adaptarea cinematografică a romanului „The Road” (2009) al scriitorului Cormac McCarthy, în regia lui John Hillcoat.