Vine cu noutăţi din lumea medicală! Sonia Argint Ionescu prezintă emisiunea „Vreau să fiu sănătos”!

Apropo.ro / 13.03.2015, 11:00
Vine cu noutăţi din lumea medicală! Sonia Argint Ionescu prezintă emisiunea „Vreau să fiu sănătos”!
Sonia Argint Ionescu prezintă din 13 martie, în fiecare vineri, de la ora 18.00, la TVR 1 emisiunea „Vreau să fiu sănătos”! Prezentatoarea şi realizatorul Beatrice Cioba vor aduce în fiecare vineri noutăţi din lumea medicală, cele mai recente tratamente şi terapii sau metode profilactice.
„În noul sezon ne-am propus să prezentăm telespectatorilor soluţii practice la problemele cu care se confruntă zi de zi. Informaţiile despre prevenţie vor ocupa un loc central în emisiune. De asemenea, vom prezenta telespectatorilor variante corecte de alimentaţie în diverse afecţiuni, dar şi diete pentru un stil de viaţă sănătos. Ne vom îndrepta atenţia şi către zona psihologică, prezentând soluţii pentru educaţia copiilor noştri, fie că vorbim de vârste mici sau de perioada adolescenţei”, ne-a povestit Sonia, prezentatoarea emisiunii.
 
Foto: Facebook
 
La „Vreau să fiu sănătos” continuă şi seria poveştilor de viaţă, cu oameni care au reuşit să învingă boala.
Ameţiţi sau aveţi senzaţia de leşin atunci când daţi cu aspiratorul prin casă? Obosiţi foarte tare când urcaţi scările? Se întâmplă adesea să respiraţi foarte greu? Probabil că inima nu mai funcţionează ca înainte. Prin urmare, vizita la un cardiolog nu trebuie amânată. În prima ediţie „Vreau să fiu sănătos” din noul sezon, telespectatorii TVR 1 vor afla informaţii despre investigarea completă a cordului de la medicul cardiolog Cristian Udroiu de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi de la doctorul Alexandru Scafa, medic specialist cardiolog la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.