Vinul sarpelui, o bautura pentru cei cu stomacul tare (Poze)

25 09. 2009, 15:33

Vinul sarpelui este o bautura alcoolica care se imbuteliaza cu
un sarpe veninos in interiorul sticlei.

Un astfel de vin s-a produs pentru prima data in Vietnam, pentru
ca mai apoi sa se regaseasca si pe piata Asiei sud-estice.

Din sticle mai mari sau mai mici, sarpele nu lipseste, el fiind
cel mai important „ingredient” al licorii
bahice
.

Acest ingredient principal, pe care producatorii nu il recomanda
a se consuma deoarece este veninos, se dizolva in alcool.

Sticlele sunt atragator imbuteliate, deoarece trebuie sa atraga
vizual clientii. Fie ca esti consumator ocazional sau nu ai treaba
cu bautura, cu siguranta vei fi tentat sa iti faci o astfel de
achizitie pentru colectia personala.

Trebuie sa recunoastem ca este destul de
impresionant
si chiar daca sarpele nu mai are viata in el, in
mod sigur nu vei fi tentat sa pui sticla la gura.

A se observa ca in sticle, pe langa serpi, s-au adaugat si cate
una bucata scorpioni, probabil pentru o anumita
aroma sau pentru design.

Vinul sarpelui cu
diferiti serpi veninosi

Stim cu totii ca asiaticii sunt consumatori de de vietati, cu
sau fara picioare.

Pana cand iti va pica in mana o astfel de sticla, te lasam sa
admiri de la distanta aceste bunatati.

GALERIE
FOTO


Vinul
sarpelui

Un client bucuros ca a
gasit vinul sau preferat

Vinul sarpelui cu un
scorpion… pentru aroma