Viola Davis joacă în serialul „Cum să scapi nepedepsit”, la AXN

Apropo.ro / 29.10.2014, 05:00
Viola Davis joacă în serialul „Cum să scapi nepedepsit”, la AXN
Începând cu luna noiembrie, AXN va difuza, în premieră în România, unul dintre cele mai apreciate seriale ale acestui an, „Cum să scapi nepedepsit”, având-o în rolul principal pe Viola Davis, de două ori nominalizată la Oscar. Serialul va putea fi urmărit începând cu 3 noiembrie, în fiecare luni de la ora 22:00.

„Cum să scapi nepedepsit” se află printre cele mai aşteptate titluri ale noului sezon, fiind cel mai recent titlu semnat de celebra producătoare Shonda Rhimes, creatoarea aclamatelor seriale „Scandal” şi ”Anatomia lui Grey”.

Sub înfăţişarea unei drame legale, povestea serialului se desfăşoară într-un ritm rapid, prezentând intrigi şi răsturnări de situaţie ce promit să ţină telespectatorii cu sufletul la gură în fiecare episod.

Producţia îi are în centru pe Annalise Keating (Viola Davis), o genială profesoară de drept, şi pe studenţii săi, care vor să îi intre în graţii cu orice preţ.  La prima vedere, Annalise este tot ceea ce un student şi-ar putea dori de la profesorul său de drept: o persoană inteligentă, plină de pasiune, creativă şi şarmantă.

Însă, ceea ce tinerii nu ştiu încă este faptul că ea este, în aceeaşi măsură, imprevizibilă şi periculoasă. Annalise este avocată a apărării, iar cazurile sale strâng laolaltă unii dintre cei mai violenţi criminali. Avidă după victorie cu orice preţ, ea apără cu îndârjire oameni care au comis orice tip de infracţiune, de la fraudă la crimă, şi ar face orice pentru a le obţine libertatea.

La fiecare început de an universitar, Annalise face o selecţie a celor mai inteligenţi şi promiţători studenţi pentru a lucra în firma pe care aceasta o conduce. Pentru a fi aleşi, studenţii trebuie să rezolve mai multe cazuri de crime anchetate de firmă, pentru care vor ajunge, în final, să acţioneze la limitele legii şi moralităţii.

Printre studenţii selectaţi se numără şi Wes Gibbins (Alfred Enoch), un tânăr simpatic, proaspăt acceptat de pe lista de aşteptare, Michaela Pratt (Aja Naomi King), o fată încrezătoare şi ambiţioasă, Connor Walsh (Jack Falahee), un băiat viclean, obişnuit să primească tot ceea ce îşi doreşte, Laurel Castillo (Karla Souza), o idealistă sensibilă şi liniştită, uşor de subestimat şi Asher Millstone (Matt McGorry), care se crede atotştiutor.

Serialul se bucură de o distribuţie condusă de actriţa Viola Davis, nominalizată la Oscar, precum şi la Globurile de Aur. Fiind una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine din cinematografia ultimilor ani, Davis este cunoscută pentru jocul actoricesc impecabil din producţii precum „Jocul lui Ender”, „Nopţi în Rodante”, „The Help” şi „Doubt”. Alături de Davis, regăsim şi alte nume celebre: Billy Brown („Star Trek”, „Starship Troopers 2: Hero of the Federation”, „The Lost World: Jurassic Park”, „Dexter”), în rolul detectivului Nate Lahey şi Alfred Enoch, care a jucat rolul lui Dean Thomas în seria de filme „Harry Potter”.

Sezonul 1 din „Cum să scapi nepedepsit” cuprinde 13 episoade, ce vor putea fi urmărite pe AXN începând cu 3 noiembrie, în fiecare luni, de la ora 22:00.