Virgil Iantu are un nou proiect de suflet

De: Nicoleta Nicolae / 23.10.2015, 18:00
Virgil Iantu are un nou proiect de suflet
Dana Săvuică, Roxana Ciuhulescu, Cristina Cioran, Florentina Opriş, Anca Lungu si Jorge, în frunte cu Virgil Ianţu au fost prezenţi in aceasta saptamana la evenimentul de lansare a unui site al cărui scop este informarea femeilor diagnosticate cu cancer la sân. .

„Ţi-ai câştigat dreptul să-ţi reconstruieşti viaţa!”, anunţă site-ul estioinvingatoare.ro, lansat pe 21 octombrie, exact de ziua mondială dedicată reconstrucţiei mamare. Site-ul a fost creat special pentru a susţine şi informa femeile diagnosticate cu cancer la sân despre dreptul lor.

Unul dintre acestea e că, prin programul naţional de reconstrucţie derulat de CNAS şi susţinut de Mentor şi Romger Medical, pot să-şi facă reconstrucţie mamară gratuită, decontată de stat. Virgil Ianţu a fost ales promotorul acestei campanii de informare.

„Mă simt onorat şi, mai mult decât atât, util că pot să fac un bine femeilor”, a declarat Ianţu. O mulţime de vedete au fost prezente la eveniment şi, cu ocazia aceasta, au conştientizat încă o dată cât de importantă e prevenţia.