Virgil Ianţu speră să revină la cârma emisiunii “Copiii spun lucruri trăsnite”

Apropo.ro / 16.07.2014, 08:00
Virgil Ianţu speră să revină la cârma emisiunii “Copiii spun lucruri trăsnite”
Virgil Ianţu are o vară frumoasă, în care se bucură de concerte, căci sunt din ce în ce mai dese. Urmează negreşit o vacanţă, poate pe un alt continent, iar din toamnă îl aşteaptă noi surprize pe plan profesional.
În timp ce îşi face încă planurile de vacanţă, căci nu s-a hotarât dacă va alege ca destinaţie Grecia, Londra sau poate New York, vedeta se gândeşte deja şi la această toamnă, căci se anunţă a fi una plină de proiecte frumoase. Este foarte posibil ca Ianţu să reia un proiect TV care s-a bucurat de succes şi a fost una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment, la începutul anilor 2000, “Copiii spun lucruri trăsnite”.
 
Foto: PR
 
“Continui şi în toamnă cu ce am început acum 14 ani şi sper într-o revenire a emisiunii pe care multă lume o aşteaptă, “Copiii spun lucruri trăsnite”. Nu promit, doar sper. În rest, mă bucur de concertele pe care le am şi care mă bucur că sunt tot mai dese şi frumoase”, ne-a spus Ianţu, cu gândul la una dintre emisiunile sale de suflet. 
 
„Vrei să fi miliardar”, „Big Brother”, „Star Factory”, „Copiii spun lucruri trasnite”,  „Te crezi mai deştept?”,  „Calendarul anului” , „Mobilul” sunt emisiunile pe care Virgil Ianţu le-a prezentat de-a lungul timpului la Prima TV. La acestea se adaugă şi experienţa jurizării show-ului „Megastar”, alături de Aura Urziceanu şi Adrian Despot.