„Visuri la cheie” prezintă povestea unui artist aflat în suferinţă

Apropo.ro / 12.11.2014, 09:45
„Visuri la cheie” prezintă povestea unui artist aflat în suferinţă
Cea de-a treia ediţie „Visuri la cheie” prezintă în această săptămână povestea de viaţă a lui Cristi Gaşpar, un pictor cu grave probleme de sănătate.

Miercuri seară, începând cu 20.30 la PRO TV, Dragoş Bucur şi caravana Visuri la Cheie ajung în Conţeşti, o mică aşezare situată între Bucureşti şi Târgovişte. Cristi este un luptător, o persoană născută fără un rinichi, o persoană cu care viaţa a fost extrem de dură. Familia este totul pentru el, mai presus de iubirea faţă de artă şi de problemele care l-au doborât mereu.

Şi dacă problemele de sănătate nu erau suficiente, viaţa l-a mai pus în faţa unei încercări: casa în care s-a mutat, a fost construită de un prieten care l-a convis să-i plătească construcţia înainte de finalizare. Şi aşa a rămas, nefinisată, cu mari probleme în ceea ce priveşte utilităţile. Dar cel mai mare pericol pentru Cristi şi familia sa era reprezentat de tavan, care în orice moment putea să cedeze.

Dragoş şi echipa sa de nădejde vor readuce speranţa în viaţa lui Cristi. Din cauza problemelor de sănătate, artistul a renunţat la pictură. Lipsa unui atelier, a unui colţişor unde să creeze a fost încă un obstacol care a îngreunat povestea emoţionantă a artistului. În ediţia de mâine, toate aceste probleme vor dispărea, Cristi va avea şansa de a picta din nou.

Foto: PRO TV

Solidaritatea umană şi dorinţa de a ajuta un semen vor mobiliza întreaga comunitate din Conţeşti. Lanţul uman se va forma pentru a ajuta la renovarea casei, voluntarii vor munci cot la cot cu echipele de constructori pentru a readuce speranţa în inima pictorului.

 „Cristi este un luptător. Nu a renunţat în niciun moment să lupte pentru viaţa sa, pentru a fi alături de fetiţa lui. Chiar dacă boala a recidivat, Cristi nu s-a oprit. A mers mai departe. Este o poveste extrem de impresionantă şi emoţionantă”, a spus Dragoş Bucur.

Foto: PRO TV

Pe parcusul lucrărilor de reconstrucţie Cristi şi familia sa au avut parte de o serie de surprize din partea lui Dragoş. De la curse de maşini, la o probă incendiară în bucătăria MasterChef, Dragoş a reuşit să le aducă acestora un zâmbet şi o rază de speranţă.