Vița de vie – locul 1 în top MTV Total Request Live

Apropo.ro / 01.06.2007, 11:17
Vița de vie – locul 1 în top MTV Total Request Live
Prima poziție a top-ului MTV Total Request Live a fost ocupata în ultima saptamâna de binecunoscuta formație rock Vița de Vie. Melodia care i-a adus pe membrii formației pe prima poziție a clasamentului se numește "Zale de matase" și face parte din

Prima poziție a top-ului MTV Total Request Live a fost ocupata în ultima saptamâna de binecunoscuta formație rock Vița de Vie. Melodia care i-a adus pe membrii formației pe prima poziție a clasamentului se numește „Zale de matase” și face parte din albumul Egon.

Trupa lui Adrian Despot a reușit sa-l depașeasca pe rapperul Timbaland cu piesa „Give it to me” care este pe locul al doilea, dar și pe Florin Chilian, deținatorul primei poziții în trecut, cu piesa „Zece”.

„Zale de matase” face parte de pe cel de-al șaselea album al trupei Vița de Vie, intitulat „Egon”. Acesta va cuprinde 14 piese în stilul caracteristic formației, rock alternativ.

MTV Top 10 TRL a fost lansat în luna ianuarie a acestui an și include piesele vizionate și cerute în cadrul emisiunii MTV TRL. Emisiunea se difuzeaza de doua ori pe saptamâna și este prezentata de VJ Liviu, Zara și Ela.

Votarea pieselor în TOP 10 TRL se face de catre public prin intermediul site-ului www.mtv.ro. În alcatuirea clasamentului sunt luate în considerare de asemenea parerile persoanelor intervievate „în strada” de catre echipa MTV.

4 ACE

Tags: