Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră! Coregrafa Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la repetiţii!

Apropo.ro / 17.10.2014, 11:45
Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră! Coregrafa Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la repetiţii!
Nu trece o săptămână fără ca repetiţiile pentru show-ul „Dansează printre stele” să nu lase amintiri dureroase concurenţilor. Săptămâna aceasta, Vladimir Drăghia a rămas fără parteneră, pentru că Elena Voscoboinic s-a accidentat grav la un picior, iar medicii i-au interzis să danseze.
Elena are entorsă de gradul al II-lea, ligamentele din capsula articulară îi sunt afectate şi merge zilnic la kinetoterapeut. 
Aflat în situaţia de a nu-şi mai putea continua evoluţia în concurs, Vladimir a început să repete alături de o prezenţă feminină la fel de senzuală ca Elena. Cei doi au început deja să repete şi speră să ia note cât mai mari duminică.
 
 
 
 
 
 
„Ieri am repetat toată ziua. Mâine sper să terminăm coregrafia dansului din ediţia aceasta. Elena este lângă noi, ne ajută cum poate, încearcă să se implice cât mai mult în coregrafie. Eu încă mai sper că va reuşi să îşi revină până duminică”, a mărturisit Vladimir Drăghia. Cine este aceasta, telespectatorii Antena 1 vor afla urmărind ediţia din 19 octombrie a emisiunii „Dansează printre stele”, difuzată de Antena 1 de la 20.30.