Vladimir Drăghia participă la „Dansează printre vise”

De: Cătălina Matei / 08.09.2014, 08:34
Vladimir Drăghia participă la „Dansează printre vise”
După ce a făcut valuri, la propriu, în această vară cu săriturile sale din cadrul show-ului “Splash! Vedete la apă”, Vladimir Drăghia âşi testează, din nou, condiţia fizică. De data aceasta, în cadrul emisiunii „Dansează printre vise”, care va începe la Antena 1.

„Nu mi-e frică de nimic”, spune ferm Vladimir Drăghia, cel care îşi va testa aptitudinile în cel mai longeviv format de dans din lume, „Dansează printre vise”, difuzat în această toamnă de Antena 1. „Acest proiect reprezintă ocazia de a învăţa ceva nou, ocazia de a cunoaşte oameni, de a mă cunoaşte mai bine”, a mărturisit actorul, care va putea astfel să îşi dezvolte latura sensibilă, dezvăluită în volumul de poezii „Dragoste n-are plural”, şi pe ringul de dans.

Foto: Antena 1

Stilul de viaţă sănătos şi faptul că practică sport de peste 10 ani sunt atuurile pe care Vladimir mizează că va ajunge cât mai departe în această competiţie, care se anunţă a fi una foarte dură. „Am făcut 12 ani de înot. De 10 ani merg regulat la antrenamente, alerg şi fac muay thay. Sunt sigur că anii aceştia de sport mi-au dezvoltat motricitatea. Dacă acest lucru constituie un avantaj, este un avantaj pe care îl merit cu prisosinţă, pentru că am muncit din greu, ani întregi, pentru el”, a mai declarat Vladimir.

Vezi aici cine mai participă la emisiunea „Dansează printre vise” de la Antena 1.