Vladimir Drăghia, Pasha Man şi Ornela Pasăre, criticaţi de Minodora la „Cireaşa de pe tort”

Apropo.ro / 15.04.2015, 17:13
Vladimir Drăghia, Pasha Man şi Ornela Pasăre, criticaţi de Minodora la „Cireaşa de pe tort”
Vladimir Drăghia, Pasha Man, Minodora şi Ornela Pasăre sunt vedetele care gătesc la „Cireaşa de pe tort”, de joi până duminică (16 – 19 aprilie), de la ora 19:30, la Prima TV.
„Găteşte tu ce-mi place mie” a fost regula pe care cele patru staruri a trebui să o respecte. Vedetele au pregătit meniuri în funcţie de preferinţele culinare ale invitaţilor pe care i-au avut la cină. 
 
Vladimir Drăghia a intrat primul în bucătărie şi a gătit ciorbă de perişoare, preferata lui Pasha Man, paste carbonara, propuse de Ornela, şi budincă de ciocolată şi vanilie, la cererea Minodorei. Aceasta din urmă nu a fost foarte încântată de primul fel de mâncare. Minodora a spus că “ciorba este cam sărăcăcioasă, iar perişoarele au prea mult orez”. Criticile cântăreţei nu s-au oprit, însă, aici. Ce a mai avut de comentat, aflaţi joi, 16 aprilie, la “Cireaşa de pe tort”.
 
Foto: Prima TV
 
După experienţa din prima seară, când Minodora nu a fost foarte mulţumită, Pasha Man a încercat să-i facă pe plac cântăreţei şi la aperitiv a pregătit platou ţărănesc cu slănină, cârnaţi, muşchi file, drob, tobă, roşii, măsline, ceapă verde şi murături. La felul principal artistul le-a servit invitaţilor creveţi cu orez, aşa cum şi-a dorit Vladimir. Acest fel de mâncare nu a avut, însă, succesul scontat. Minodora nici nu s-a atins de creveţi, pe motiv că nu sunt bine curăţaţi şi că, oricum, nu-i plac fructele de mare, iar Ornela abia dacă a gustat, astfel că Vladimir a mâncat şi porţiile fetelor. La finalul cinei, Pasha Man le-a pregătit invitaţilor săi şi o surpriză. Despre ce este vorba, vedeţi vineri, 17 aprilie, la Prima TV. 
 
Sâmbătă, 18 aprilie, Ornela Pasăre este gazdă la “Cireaşa de pe tort”. Şi dacă bruschetele cu roşii şi usturoi şi pomana porcului au fost simplu de preparat, la desert cântăreaţa de muzică populară a întâmpinat dificultăţi. Pasha Man a dorit să mănânce jerbo cu nucă, o prăjitură de care Ornela nici măcar nu auzise. Artista a avut mari bătăi de cap cu prepararea acestui desert şi, deşi s-a enervat că nu reuşea să aşeze foile în tavă, şi-a dat silinţa şi până la urmă a reuşit să-l termine. Cu toate astea, invitaţii au cam strâmbat din nas. 
 
Minodora a avut câte ceva de comentat în fiecare seară. În opinia cântăreţei, ciorba făcută de Vladimir a fost sărăcăcioasă, creveţii pregătiţi de Pasha Man nu au fost bine curăţaţi, iar pomana porcului gătită de Ornela s-a dovedit a fi o catastrofă, doar pentru că a conţinut şi ficat. Cât de mulţumiţi au fost invitaţii de preparatele făcute de Minodora în seara în care aceasta a fost gazdă, aflaţi urmărind “Cireaşa de pe tort” duminică, 19 aprilie, de la ora 19:30, la Prima TV.