Vocea României dă startul show-urilor live chiar de 1 Decembrie

Apropo.ro / 27.11.2013, 08:00
Vocea României dă startul show-urilor live chiar de 1 Decembrie
Duminică, 1 Decembrie, la aniversarea a optsprezece ani de PRO TV, Vocea României aduce magia primului show live în casele românilor, cu o mulţime de surprize, invitaţi speciali şi voci excepţionale.

După audiţiile pe nevăzute, etapa confruntărilor şi cea a cântecului decisiv, Loredana, Smiley, Moga şi Brenciu şi-au format echipele de câte opt concurenţi pe care îi vor arunca în lupta pentru marele titlu.

În prima ediţie live a Vocii României, fiecare antrenor va aduce în faţa românilor patru dintre cele opt voci de excepţie din echipa sa. Acestea  vor încerca să cucerească publicul pentru a-şi îndeplini visul prin muzică. La finalul ediţiei, doar doi concurenţi din fiecare echipă vor merge mai departe. Emoţiile sunt mai mari ca niciodată, iar spectacolul se anunţă unul de zile mari.

Şi în acest sezon, prima alegere va aparţine celor din faţa micilor ecrane. După ce concurenţii unuia dintre antrenori îşi vor termina prestaţiile, cei de acasă îşi vor putea vota preferatul până intră în scenă următoarea serie de patru concurenţi. Concurentul care are cele mai multe voturi dintr-o echipă va trece direct în faza următoare, iar antrenorul va mai alege încă o voce din cele trei rămase. Smiley se laudă cu echipa sa de “oameni speciali”, Lori îşi vede “îngeraşii” ajunşi pe podium, Moga le-a pregătit elevilor săi cele mai tari ponturi în materie de show, iar Brenciu e convins că are în echipă numai voci “bune de pus la… ureche!”.

Şi în acest an, prezentatorul Pavel Bartoş o va avea alături pe frumoasa Nicoleta Luciu în calitate de co-prezentatoare. “În seara de 1 Decembrie voi avea din nou bucuria să prezint show-ul Vocea României împreună cu Pavel Bartoş, să aud live cele mai bune voci ale momentului într-o zi atât de specială pentru românii de pretutindeni. Am crescut odata cu PRO TV, iar această zi are o dublă semnificaţie pentru mine. La mulţi ani, România! La mulţi ani, PRO TV!”, spune Nicoleta.

Emisiune sponsorizată de COSMOTE