Vrea mai mult sex si nu stie cum sa-ti spuna

Redacția / 27.03.2008, 12:00
Vrea mai mult sex si nu stie cum sa-ti spuna
Multe femei nu sunt satisfacute, deoarece nu au parte de ceea ce isi doresc, din partea partenerului. Noi iti spunem ce trebuie sa faci!

Nu sunt putine femeile care spun ca nu sunt satisfacute, deoarece nu au parte de ceea ce isi doresc, din partea partenerului. Daca nu se prinde prea usor, lasa-i indicii dupa care sa realizeze ce iti doresti.

Vrei sa ii simti degetele

Iti plac senzatiile pe care le ai atunci cand el te mangaie. Iti place cand ii simti degetele acolo jos, si cum le misca el. Este o zona foarte sensibila si daca partenerul stie meserie, te poate excita la maxim.

Rapiditatea

O partida rapida de sex are timpul si locul ei, si nu pare prea sexi. Daca partenerul tau o ia putin la galop inainte ca tu sa realizezi ce se intampla, anunta-l. Macar sa alterneze miscarile. Sau i le poti indica tu cu miscarile din bazin.

Sex oral… timid

Nu mai este un secret ca barbatilor le place sexul oral (si femeilor). Anumiti tipi au o jena cand isi doresc asta de la partenera (nu stiu cum sa o spuna). Daca il simti ca vrea dar si tu ai pretentiile tale, spune-i doar ca iti doresti sa fii sarutata pe tot corpul.

Majoritatea barbatilor apreciaza femeile directe care nu se sfiesc sa spuna ce vor. Un sex bun este "mana in mana" cu o comunicare buna, asa ca stop rusinii si cenzurii.

Trimite urari de martisor prin Free Sms!