Vrei sa ai pielea catifelata? Nu uita de creme!

Apropo.ro / 16.07.2008, 15:30
O piele ingrijita si catifelata este un semn de respect fata de tine, dar si fata de iubitul tau. Pielea ta trebuie sa fie catifelata, sanatoasa.

O piele ingrijita si catifelata este un semn de respect fata de tine dar si fata de iubitul tau. Nu cred ca ti-ai dori sa iti atraga atentia ca ai o piele uscata atunci cand te mangaie in momentele intime.

Nu este deloc greu sa iti intretii pielea sanatoasa, sa o hranesti cu produse adecvate.

Picioarelor, mai ales pe timpul verii, trebuie sa le acorzi o mai mare atentie tocmai din cauza ca au tendinta de a se usca sau coji. Cremele te pot ajuta sa le tratezi si sa le hidratezi. Nu ocoli produsele naturiste dar nici pe celelalte potrivite problemelor tale. Incearca ca seara sa aplici o masca tratament pentru talpi, sa folosesti si gel exfoliator pentru piele, pentru ca apoi sa le hidratezi corect. Aplica o crema hranitoare pentru talpi si lasa sosetele in picioare peste noapte pentru un mai mare efect-tratament.

Mainile sunt precum o carte de vizita. Te-ai simtit vreodata prost cand un barbat ti-a sarutat mana? Pentru ca data viitoare sa nu se mai intample, ajuta pielea sa scape de celulele moarte si apoi foloseste o crema hranitoare spreciala pentru maini.

nivea Toate aceste produse folosite nu trebuie sa fie din cele mai scumpe posibile de pe piata. Nu mereu un produs foarte scump are si efecte majore. Daca nu ai timp acasa pentru aceste tratamente, mergi la un salon unde sa te rasfeti din plin.

Pielea de pe gat si de pe piept, din cauza soarelui, are tendinta de a se rida mai repede. Din acest motiv nu trebuie sa te culci pana nu iti dai cu crema bine.

Oriunde aplici crema este important sa faci si un mic masaj pentru a o ajuta sa intre mai repede in piele, pentru ca efectul sa existe, dar si pentru o mai buna circulatie.

Pielea ta trebuie sa fie catifelata, fina, sanatoasa in fiecare zi. Dupa cum spuneam, iubitul tau trebuie sa iti simta pielea fina si delicata, inspirandu-i astfel si feminitate.

Fata este, de asemenea, importanta. Exista numeroase metode si retete de masti pentru fata, de creme, exercitii, toate pentru ca tu sa o alegi pe cea corecta si pe care sa o foloseti.

Cremele nu sunt concepute doar pentru femei, asadar explica-i iubitului ca si pentru el este importanta folosirea lor. Si pielea lui are nevoie de atentie.

Dintre componentele cremelor hranitoare amintim de uleiul de jojoba, vitamina E care dau suplete si netezime pielii. Euceritul reda hidratarea intensiva pentru intreaga zi. Vitamina C, vitamina A, ceramidele, acizii grasi esentiali, mierea, laptele, uleiul de masline ajuta sanatatii pielii tale.

crema bottega verde Crema trebuie sa iti intre in piele, nu sa iti ramana pelicula pe suprafata ei.

Alimentatia este importanta. O alimentatie incorecta are efecte urate asupra pielii, greutatii corpului tau, dar si asupra sanatatii. Asadar, fructele si legumele nu trebuie sa iti lipseasca de la masa. Acestea fiind produse naturale sunt bune si in cosmetica. Incearca ca din cand in cand sa folosesti ca masca rosia, castravetele, citricele, etc.

Din produsele pe care le gasesti pe rafturi foloseste cu incredere gamele de produse ce au trecut prin analize, teste, verificari si care sunt acceptate de specialisti.

Nivea iti pune vara aceasta trei noi creme pentru momente diferite: crema pentru intalniri romantice si emotie, crema pentru mai mare energie si crema pentru atunci cand vrei sa te simti bine in propria piele si vrei sa vibrezi.

Dove iti pune la dispozitie produse hranitoare de la cele pentru par pana la cele pentru pielea sensibila.

Herbology se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor. Este o alternativa pentru cei care cred in produsele naturiste si metodele traditionale de ingrijire.

Bottega Verde se adreseaza familiei, datorita spectrului larg de produse. Gasim aici produse naturiste pentru copii, parinti si bunici, fiecare in parte regasindu-se in gama Bottega Verde. Toate aceste produse sunt doar cateva din cele pe care le poti folosi pentru frumusetea ta.

CONCURS: Castiga saptamanal 2 abonamente la Water Park Otopeni!


 

Citeste si:

Jurnalul alimentar te ajuta sa slabesti

Jurnalul alimentar te ajuta sa slabesti

Cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca este mult mai usor sa slabesti daca, pe langa sport si dieta tii un jurnal alimentar in care notezi caloriile consumate de…

Ceaiul verde generator de energie si frumusete

Ceaiul verde generator de energie si frumusete

Ceaiul verde a fost descoprit cu mii de ani in urma in China si este foarte util sanatatii noastre, fiind cultivat de asemenea in Brazilia, Argentina si Rusia.

Demachiaza-te!

Demachiaza-te!

Tenul sanatos si curat cere o ingrijire corespunzatoare. Daca nu iti doresti o piele deteriorata inainte de vreme, demachierea este obligatorie,deoarece indeparteaza imp…

Jocul zilei

Clipul zilei

Orb attack Jenna Jameson in ultimul film
Supravietuieste distrugand bilele rosii Cuvinte cheie: Jenna Jameson – Zombie Striptease
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau

 

Ti-au placut articolele si stirile noastre? Aboneaza-te la RSS, ca sa primesti instant noutatile care te intereseaza. (Detalii despre tehnologia RSS, Clienti RSS).

 

Comenteaza trimite pe ym printeaza