Vremea de 1 decembrie

De: Dragos Tanase / 30.11.2012, 10:30
Vremea de 1 decembrie
În vestul și nord-vestul țării, cerul va avea înnorări și va ploua local. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat, Crișana, Dobrogea și pe crestele montane.

București:

Cerul va fi variabil, iar noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Ziua, soarele e la datorie. Deci, vreme tocmai buna de mers la parada militară! 🙂

Temperaturi maxime: 6°C / 18°C

Temperaturi minime: 2°C / 5°C

Brașov:

Vor fi înnorări și local ploi slabe, ziua în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali, iar noaptea și în vestul Carpaților Meridionali. Vântul va fi moderat, cu intensificări pe creste. Temperatura aerului va marca o scădere față de ziua precedentă. În cursul nopții, pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Temperaturi maxime: 7°C / 12°C

Temperaturi minime: 0°C / 3°C

Constanța:

Temperaturi maxime ridicate pe litoral. În cursul nopții, în zonele joase mai ales din sud-est vor fi condiții de ceață.

Temperaturi maxime: 10°C / 20°C

Temperaturi minime: 5°C / 12°C

Dacă vreți să aflați mai multe despre vremea pe 15 zile, intrați pe Vremea.Apropo.ro pentru a afla informații exacte și în timp util, atât din România, cât și din cele mai importante 20 de orașe ale Europei.


Click pe vremea.apropo.ro, pentru prognoza meteo completa!


NOTĂ‚: Dacă prognoza meteo se va modifica considerabil, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) va emite atenționările aferente, în timp util!